Pora susipažino prieš dvejus Almedos sūnaus laidotuvėse, tačiau geriau vienas kitą pažino netikėtai susitikę Tenesyje esančioje picerijoje. Prie bendro stalo susėdę Gary ir Almeda akimirksniu pajuto trauką – tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio.

Greitai įsisukęs romanas virto santuoka – lemtingąjį klausimą savo išrinktajai Gary ištarė vos po poros savaičių romantiškos draugystės. Šiandien sutuoktiniai pasakoja esantys laimingiausi gyvenime.

„Jei ką nors myli, amžius tėra paprastas skaičius. Esu laimingai ištekėjusi jau dvejus metus, radau savo sielos draugą. Susitikome picerijoje ir pažvelgusi jam į akis supratau, kad įsimylėjau. Žinojau, kad jis tas vienintelis, su kuriuo noriu praleisti visą savo gyvenimą. Amžius manęs niekada nebaugino“, - šaltiniui „Metro“ sakė Almeda.

Laimei, trauka buvo abipusė.

„Pirmiausias dalykas, kuris patraukė mano dėmesį buvo Almedos grožis, jos nuostabios mėlynos akys ir jos asmenybė. Ji visada linksma, mes puikiai derame. Tarpusavio trauka buvo pasakiška“, - pasakojo Gary.

Tiesa, 19-mečiui tai ne pirmieji santykiai su vyresnio amžiaus moterimis. Paskutinei jo širdies draugei buvo 77-eri.

„Manęs niekada nedomino jaunos moterys. Net būdamas 13-os ar 14-os metų, jutau potraukį vyresnėms partnerėms“, - sakė jis ir pridūrė, kad Almeda – puiki sugulovė.

„Pirmą kartą pasimylėjome mūsų vestuvių naktį. Tai buvo nuostabi patirtis. Jutome gilų ryšį. Ji puiki meilužė“, - teigia Gary.

Pora supranta, kad jų amžiaus skirtumas stebina aplinkinius, tačiau, anot jų, savo meilės jiems įrodinėti nereikia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (172)