Socialiniuose tinkluose plinta jos nuotraukos, kurias komentuodami žmonės negaili ne tik komplimentų, tačiau ir nuostabos. 44-erių Yang Dan neprimena vidutinio amžiaus moters. Na o ištikimiausi pripažįsta, jog ji atrodo lygiai taip pat, kaip ir pradėdama savo darbą dar 1996 metais.

Yang Dan

Tarptautinės moters dienos proga skelbtos nuotraukos ir vaizdo įrašai, kuriuose Y. Dang skaito kitos dienos orų prognozes, tapo itin populiarūs. Moterys net klausė, kokias priemones gražuolė naudoja tam, kad atrodytų taip puikiai.

Yang Dan

„Daugybė žiūrovų užaugo žiūrėdami žinių laidas, kuriose ji skaito orų prognozes. Negana to, jie seno, o ji ne. Kartais net atrodo, kad ji tampa vis jaunesnė ir jaunesnė“, – sakė komentatoriai.

Remantis valstybinės Kinijos televizijos duomenimis, D. Young gimė 1973 metais ir 1995 metais baigė Pekino žurnalistikos institutą.

Tiesa, pati moteris savo grožio paslapčių nekomentuoja, todėl jos žiūrovėms telieka spėlioti.

Yang Dan
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)