Kauno senamiestyje, Vilniaus gatvėje, pro praeivių akis neprasprūdo langas, ant kurio stilizuotai vaizduojami Lietuvos ir JAV politikai.

Viename iš piešinių vaizduojama, kaip D. Trumpas galvoja, kad Kaunas yra puiki vieta naujoms investicijoms, todėl miesto merui pateikia pasiūlymą žymiąja savo fraze: „Hey, lets make Kaunas great again“ (liet. Ei, padarykime Kauną vėl didžiu).

Tačiau V. Matijošaitis turi atsaką kontraversiškajam prezidentui: „Sorry, it's already great“ (liet. Atleisk, jis jau dabar didis).

Naujai atsidarančios NT „Azaro“ agentūros vadovas Mantas Navikas sako, kad idėja kilo spontaniškai, o pačios patalpos klientams labiau primins lounge stiliaus kavinę nei NT biurą.

„Mūsų koncepcija atspindi tai, ką demonstruojame piešiniuose. Čia įrengsime pirmąjį Lietuvoje NT paslaugų „lounge‘ą“, tačiau prekiausime tik nekilnojamuoju turtu ir su NT susijusiomis paslaugomis. Vien patalpų lokacija ir prieš tai patalpose veikusi kavinė užduoda mums „lounge“ temą ir patalpų įrengimo braižą.

Projektuojant patalpas rėmėmės restoranų, viešbučių interjero įrengimo principais. Tai bus neeilinis biuras. Klientai čia pasijus tarsi jaukiame restorane, fone tyliai skambės melodija, o mes mielai pavaišinsime puodeliu kavos. Pagrindinėje salėje suprojektavome restoranuose ar viešbučiuose būdingą labai didelį barą, kur ir dirbs nekilnojamojo turto brokeriai", - pasakoja agentūros vadovas.

Stengiasi paliesti aktualias temas

Be D. Trumpo ir V. Matijošaičio agentūros languose galima išvysti ir kitus Lietuvoje bei pasaulyje gerai žinomus asmenis.

„Piešiniuose stengėmės paliesti aktualias tiek Kaunui, tiek ir visai Lietuvai temas, jas susiedami su mūsų vykdoma veikla. Tai bus „lounge‘as“ be alkoholio, dėl ko nustemba ir piešinyje demonstruojamas visuomenėje žinomas veikėjas“, - apie Lietuvos Respublikos sveikatos ministrą kalba M. Navikas.

„Antrąjame piešinyje palietėme Kaunui ir visai Lietuvai aktualiausią sporto šaką. Galime pasidžiaugti, jog į Lietuvą taip pat atvyksta krepšinį puikiai žaidžiantys legionieriai, kurie sėkmingai daro karjerą bei garsina Lietuvos vardą tarptautinėje arenoje. Kviečiame juos trumpam užsukti į Kauną, o būnant jame užeiti ir pasikalbėti investavimo į NT klausimais“, - garsiąją Ballų šeimyną omenyje turi agentūros vadovas.

Kviečia įsiamžinti

„Kviečiame visus kauniečius ir miesto svečius pasidaryti asmenukes su personažais, o kad matytumėte savo atvaizdą, tam priklijavome veidrodžius prie langų. Pasidalijus jomis soc. tinkluose ir pažymėjus #AzaroKaunas, mes kiekvieną savaitės penktadienį atsitiktine tvarka išrinktam asmeniui padovanosime šio stiliaus šaržą su jo atvaizdu. Tuo tikslu klausiame – „Wanna be here?” demonstruodami tuščią vietą kedėje savaitės laimėtojui“, - sako M. Navikas.

DELFI Kauno gatvėse pakalbinti praeiviai tokias šmaikščias iliustracijas vertino kaip puikų marketingo sprendimą bei gerą reklamą miestui.

Patalpose kol kas vyksta pasiruošimo darbai. Biuras lankytojus bus pasirengęs priimti jau balandžio mėnesį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (116)