Kaip rašoma pranešime spaudai, 1998-aisiais persikėlęs gyventi į Los Andželą Superdave jau turėjo savo agentą, filmavosi keliuose muzikiniuose klipuose, todėl į šokėjų rinką jam integruotis buvo šiek tiek lengviau. Ne paslaptis, kad Los Andžele šokėjo gyvenimas yra itin sunkus dėl didelės konkurencijos ir ne kiekvienam sužiba laiminga žvaigždė.

Superdave, kaip įsimintiniausią įvykį savo karjeroje, mini darbą su Justinu Timberlake’u.

Dar kai atlikėjas priklausė „NSYNC“ vaikinų grupei, per pasiruošimą „Grammy“ apdovanojimams garsus choreografas Marty Kudelka pristatė Superdave Justinui bei paprašė parodyti jam savo šokių judesių.

Žvaigždei patiko tai, ką jis matė, todėl jis prasitarė Superdave, kad norėtų kartu dirbti su vienu projektu. „Tu šūdmaliauji!“ (angl. „Don’t bullshit me“) – tokia buvo nustebusio Superdave reakcija.

Kaip pats Superdave dabar iš savęs juokiasi, tada jis neturėjo filtro žodžiams, einantiems iš jo burnos, tačiau laimei Justinas nesutriko ir patvirtino, kad jei jam nepatiktų, net nebūtų apie tai užsiminęs. Visos šios istorijos rezultatas: Superdave šoko debiutinio Justino singlo „Like I love You“ pristatyme „VMA’s 2002“ apdovanojimuose.

Po šio reikšmingo įvykio Superdave sau drąsiai pasakė „Aš galiu dirbti tokiame profesionaliame lygyje!“.

Jau kitą šeštadienį šį šokėją matysime Menų fabrike „Loftas“, kur jis teisėjaus šokių kovose „Vilnius Street Battle“, kuriose dalyvaus geriausi Lietuvos ir užsienio šalių šokėjai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)