D. Napolesas dalyvavo „Gypsy Sport“ prekių ženklo surengtame pasirodyme Niujorko mados savaitėje ir neabejotinai tapo pagrindiniu pasirodymo elementu.

„Esu vaikas transvestitas. Dar esu jauniausias „The House of UltraOmni“ narys.“ – taip prisistato pats D. Napolesas. Ant podiumo jis pasirodė dėvintis oversize stiliaus juodos spalvos švarkelį, puoštą kaklo rauktinukais.

Kaip teigė „Gypsy Sport“ dizaineris Rio Uribe, rugsėjo mėn. „Vogue“ žurnalo numeryje apibūdintas kaip griovėjas iš prigimties, D. Napolesas buvo akivaizdus kandidatas, rašo metro.co.uk.

„Jaučiuosi nuostabiai, esu labai dėkingas už visas šios dienos galimybes“, - taip šį pasirodymą buvo linkęs vertinti pats D. Napolesas.

Tiesa, tarp podiumo debiutanto gerbėjų yra ir atlikėjas RuPaul. Jis tikino, kad D. Napolesas – tai JAV ateitis. Didelė tikimybė, kad šių metų Niujorko mados savaitė – tikrai ne vienintelis ir ne paskutinis kartas, kai galėjome D. Napolesą išvysti ant podiumo.

D. Napolesas - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (301)