Merginos DELFI pasakojo, jog iš pradžių į Dubajų atvyko prieš metus pailsėti, tačiau pamačiusios šį miestą ir turėdamos grįžti namo jos jau žinojo, kad padarys viską, jog galėtų čia apsigyventi.

„Savaitės atostogų pakako, kad suprastume, jog norime ten likti. Kadangi turėjome vietinių draugų, darbą susiradome lengvai. Tiesą sakant, dar dabar atrodo, kad atvykome tik vakar, nors ištisi metai prabėgo. Laikas čia nepaprastai greitai bėga, o mes greitai įsiliejome į vietinių gyvenimo ritmą, aplinką ir didelio skirtumo dėl gyvenimo būdo net nepajutome. Taip jau nutiko, kad iš karto jautėmės kaip namuose“, – pasakojo merginos.

Anot jų, Dubajuje žmonės yra gerokai laimingesni ir vieni kitų neteisia, moka džiaugtis gyvenimu. Keisčiausia joms buvo tik pamatyti kitokią aplinką, nei tikėjosi dar atostogų metu.

Dar iki pirmojo vizito merginos tikino girdėjusios daug mitų ir gandų apie Rytų šalis, tačiau netruko įsitikinti, kad visa tai nėra tiesa. „Keisčiausia, kad pamatėme visiškai kitokią aplinką. Žmonės nėra susikaustę ar griežtai tikintys musulmonai. Nesijaučia tos musulmoniška vadinamos kultūros“.

Paklausus, kokius darbus joms pavyko rasti taip greitai atvykus į svečią šalį, merginos papasakojo, kad jos dirba klientų viešųjų ryšių vadybininkėmis „The Rize Group“. „Mes bendradarbiaujame su geriausiais naktiniais klubais“, – skuba paaiškinti Ugnė.

Prakalbus apie gyvenimą ir kasdienybę viename brangiausių pasaulio miestų, jos sako, jog kainos per daug nesikandžioja, o kai kurie maisto produktai yra net pigesni nei Europoje.

„Brangiausias čia yra nekilnojamasis turtas. Na, o mes gyvename labai gerai ir su jokiais sunkumais nesusiduriame. Džiaugiuosi galėdama dirbti darbą, kuris patinka ir gyventi svajonių mieste. Mes turime galimybę linksmintis ir iš arčiau pamatyti žvaigždžių gyvenimą. Jau susipažinome su garsiuoju Kenu, reperiu Tyga, The Weeknd, French Montana, Justinu Bieberiu, Kylie Jenner, Marco Corola, Philippu Pleinu, Jennifer Lopez ir Liverpulio futbolo komanda. Su daugeliu jų iki šiol palaikome ryšį ir planuojame bendras vasaros keliones“, – pasakojo ji.

Tiesa, pažintis su Justinu Bieberiu lietuvaites nuvylė. Pasirodęs Dubajuje garsusis atlikėjas naktiniame klube nepagarbiai elgėsi ne tik su darbuotojais, bet ir visais aplinkiniais. Ugnė ir Karolina tą vakarą dalyvavo jo garbei surengtame privačiame vakarėlyje.

„Tikrai nusivylėme juo. Gerokai padauginęs Justinas Bieberis metė gėrimo buteliuką merginai į veidą, aprėkę ir netinkamais žodžiais išvadino savo vadybininką.

Kalbant apie žvaigždes, kurios nepasirodė tokios, kokias ja matome viešojoje erdvėje, galima prisiminti ir Kylie Jenner. Jos net nepažinome! Realybėje ji atrodo visiškai kitaip nei portaluose ar socialiniuose tinkluose. Galbūt dėl to tuometinis jos vaikinas Tyga bendravo su visiškai kitomis merginomis, o ji viena sėdėjo kampe. Antrąkart pas mus atskridęs Tyga jau buvo vienišas“.

Susipažinusios su Jennifer Lopez jos liko nustebintos jos charakterio ir išvaizdos. Anot pašnekovių, ji ne tik puikiai atrodo, tačiau ir su visais elgėsi mandagiai, nerodė žvaigždėms būdingo noro būti pastebėta.

Tačiau tai nėra vienintelis merginų užsiėmimas. Nors ištisą dieną jos gali skirti laiko sau, sportuoti paplūdimyje, puoselėti savo išvaizdą, skiria laiko ir modelio darbui. Į Lietuvą jos grįžta vis rečiau ir stengiasi tėvynėje lankytis tik per didžiąsias metų šventes, nes vos tik sugrįžus jau norisi keliauti atgal į Dubajų. „Čia turime ir antrąsias puses, todėl natūralu, kad gyvenimą ir ateitį taip pat planuojame Dubajuje“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (359)