„California dreams“ įkūrėjas – puikiai striptizo pasaulyje garsus šokėjas, pasivadinęs slapyvardžiu Diesel. Jis keletą metų gyveno Los Andžele, kur šoko garsioje vyrų striptizo grupėje „The Hollywood Men“.

Šie Holivude pasirodymus rengiantys raumeningi šokėjai iš proto išveda visas šou išvydusias moteris ir Amerikoje yra tikros žvaigždės. Pasisėmęs neįkainojamos patirties, šokėjas grįžo į Europą. Prahoje jis subūrė „California dreams“ šokėjų grupę, kuri jau ne pirmą kartą džiugins lietuvių akis.

Renginio organizatoriai pastebi, kad lietuvės tampa vis drąsesnės. Į striptizo šou ateina ne tik draugių kompanijos, bet ir mamos su dukromis, bendradarbės. Žinoma, populiariausia yra švęsti mergvakarį striptizo renginyje ir prieš vestuves pasinerti su artimiausiomis bičiulėmis į nepamirštamą reginį.

Kartu su svečiais iš Čekijos scenoje pasirodys ir striptizo pasaulio pažiba. Moterų aistras įplieks striptizo šokėjas iš Prancūzijos – Kenzo. Jis jau du kartus yra laimėjęs pasaulinį vyrų erotinių šokių čempionatą, tad tikrai žino, kaip scenoje surengti nepamirštamą šou.

„California dreams“ ir Kenzo pasirodymus surengs net trijose miestuose. Klaipėdoje striptizo šokėjai pasirodys vasario 2 d., naujojoje Klaipėdos piliavietės salėje. Vasario 3 d. šokėjai lauks gerbėjų Vilniuje, koncertų salėje „Vakaris“. Kaune svečiai iš užsienio lankysis vasario 4 d., „Renginių oazėje“.

„Labai smagu, kad striptizo šou Lietuvoje sulaukia didelio susidomėjimo. Moterys tokiuose renginiuose atsipalaiduoja, pamiršta darbo, namų rūpesčius. Pakviestos šokėjų, jos drąsiai lipa į sceną ir įsilieja į striptizo pasirodymą. Atsiranda tokių drąsių žiūrovių, kurios scenoje pasirodo ne prasčiau nei patys šokėjai. Įsijaučia į numerį, savimi pasitiki, pasiduoda šokėjų skleidžiamai aistrai. O jei dar viską nufilmuoja prie staliuko sėdinčios draugės, atsiminimai lieka visam gyvenimui“, – pasakoja renginio organizatoriai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)