Ji tikina, kad čia dalijasi patarimais, kaip suvilioti, permiegoti ar „pasidaryti vaikų su milijonieriumi, ištekėti ar patirti nuotykį“. E. Banionytė tai yra išbandžiusi ir pati, tad sako, jog nemeluoja ir tai puikiai įrodo jos gyvenimo istorija, kurioje yra buvęs ne vienas turtingas vyras.

„Labai norisi smerkti tas moteris, kurios nori vyrų milijonierių. Jos gali pasakyti, kad man patinka, jog jis toks sėkmingas, toks stiprus. Kitos nori gyventi kaip princesės. Kiekviena moteris turi skirtingą suvokimą, ką reiškia gyventi su milijonieriumi.

Milijonierių pažinojau labai daug, nes būdama jauna išvažiavau į Europą, dirbau mados industrijoj. Jie (milijonieriai) ieškodavosi sau moterų. Paskui ištekėjau už milijonieriaus ir beveik dešimt metų leidau tarp jų ir savo draugėms ieškodavau vyrų milijonierių“, – pasakojo ji.

Moteris vaizdo įraše klausia, kokiu tikslu jos sekėjos nori suvilioti turtingą vyrą ir tuoj pat atsako, kad tai gali būti troškimas naudotis jo pinigais, ko nelaiko blogu siekiu. „Kiekviena moteris nori žinoti, ką reiškia gerai rengtis, būti šalia vyro, plaukioti baseine ir panašiai.

Vienas būdas yra įsitraukti jį į lovą jei gan gražiai atrodai. Nueini į vakarėlį, naudojiesi tam tikra strategija ir tada realiai gali jį suviliot. Moteris, kuri pulsuoja seksualumu, gražiai atrodo, moka sukurti paslaptį, tikrai patrauks vyro akį, tačiau šiais laikais daug kas tą seksualiąją pusę rodo tiesiai.

Naudokis moteriška energija ir mintyse jį nurenginėk. Pažiūrėk į jį ir atsidusk. Naudok tokius žodžius valgydama kaip saldu, karšta, man patinka. Tie vyrai gana paprasti, jie įvažiuoja į tą moterį ir paskęsta“, – moko gražuolė.

Tačiau kartu ji tikina, kad toks vyras bus vidutinis meilužis, nes turės daug moterų ir nenorės dėl jų stengtis.

„Kitas dalykas yra kai moteris suvilioja milijonierius tai jos spėja pasidaryti vaikų. Čia toks truputį geresnis variantas. Nes pasidarius vaikų jos kaip ir gauna laimingą bilietą kokiems dešimčiai metų ir gali naudotis jo pinigais ir t.t. Tačiau jos dažniausiai būna nelaimingos, nes milijonieriai būna labai nervingi. Prasukę vieną kitą milijonierių jie turi jachtą, bet yra labai nervingi, susigadinę sveikatą“.

Norinčioms išlošti laimingesnį bilietą ji pataria ieškoti kiek kitokių turtuolių. „Jei esi viena, sėdi namuose ir nesimylėjai kokius penkerius metus, o jis tavęs nemato, nors pasididinai krūtinę, lūpas, antras tikslas bus susilaukti vaikų. Tačiau tam reikia laiko ir kad jis tave matytų. Vienas žingsnis į priekį, o kitas atgal“, – mokoma vaizdo pamokoje.

Anot modelio, pasimylėti su milijonieriumi ar ištekėti už jo nebus sunku, tačiau egzistuoja dar viena kategorija turtingų vyrų, kurie domintų ir ją pačią. „Jie gali būti vadinami milijonieriais, bet jie žino kaip mylėti moterį ir nėra išprotėję dėl pinigų.

Tokiam vyrui nereikia moters, kuri kelia dramas, kuri pastoviai jį įtarinėtų, kuri visiškai sėdėtų jo kišenėje ir negalėtų padaryt jokio judesio (be vyro). Tokių moterų protingi ir faini vyrai nenori. Jei nori tikrai fainų santykių su turtingu ir sėkmingu vyru, reikės dirbti su savimi“, – įspėja gražuolė.

Pasak tinklaraštininkės, jei norėti vyro, kodėl tuomet ne tokio. Ji pasakojo, kad praeityje yra palaikiusi santykius su įvairiais turtuoliais, tačiau ši kategorija – pati patraukliausia ir garantuojanti laimingą asmeninį gyvenimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (313)