„Žmona, mama ir kūno rengybos trenerė“, – taip savo „Instagram“ paskyroje priststato 46-erių Shapprell Dallas, kuri stebina savo sekėjus ištreniruoto kūno nuotraukomis. Tiesa, kone daugiausiai susižavėjimo sulaukia jos ir 17-metės dukros Destiny nuotraukos. Jose moterys atrodo it seserys, nors jas skiria 29-eri metai.

Kai Shapprell mokėsi mokykloje, aplinkiniai ją dažnai pašiepdavo dėl esą per liesų kūno linijų, rašo mirror.co.uk. Tuomet ji svėrė vos 46 kilogramus. Dabar moteris sveria kone dešimčia kilogramų daugiau ir džiaugiasi stangriu bei ištreniruotu kūnu.

„Paauglystėje nesijaučiau saugi. Dažnai sulaukdavau priekabių dėl kūno linijų. Aplinkiniai juokdavosi, kad esu per liekna ir pašiepdavo mane, – užsienio žiniasklaidai kalėbjo 46-erių Shapprell. – Vėliau, sulaukusi dvidešimt vienerių, tapau asmenine trenere. Netrukus su vyru pradėjome su sportu susijusį verslą ir nuo tada niekuomet nemečiau sporto.“

Moters tikinimu, pradėjusi sportuoti ji įgavo pasitikėjimo savimi. „Labai sunkiai dirbau, kad pasiekčiau tai, ką turiu. Treniruojuosi penkias dienas per savaitę nepaisydama jokių trikdžių. O išlaikyti tokį kūno svorį labai paprasta, nes tiesiog niekuomet nedariau pertraukų, nuolatos sportuoju“, – teigė moteris.

Tiesa, vien tik sporto nepakanka. S. Dallas atidžiai renkasi, ką valgyti. „90 procentų mano mitybos sudaro liesas maistas. Niekuomet nevalgau keptų bulvyčių, kartais valgau baltos mėsos ir nevartoju alkoholio“, – pasakojo moteris, kuri jau kelis dešimtmečius telpa į tuos pačius džinsinius šortukus.

46-erių mama Shapprell ir 17-metė dukra Destiny – nuotraukų galerijoje:


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)