„Kažkodėl tiek aš, tiek mano vyras Neilas buvome įsitikinę, jog Helovinas darželyje vyks pirmadienį, – užsienio žiniasklaidai kalbėjo Scarlett mama. – Dukrelei labai patinka įvairūs karnavaliniai kostiumai, tad ji labai apsidžiaugė, jog galėjo į darželį eiti persirengusi numylėta heroje.“

Tik nuvedusi dukrą į darželį ji iš kitos mamos išgirdo, jog šiandien – ne karnavalo, o fotografijų albumui diena. Tačiau, anot jos, mergaitei nuotaikos tai nesugadino. „Scarlett vis tiek džiaugėsi“, – nusijuokė mama.

„Negaliu patikėti, kad sumašiau datas“, – teigė mažametės mama.

Oficialia mergaitės darželio nuotrauka su rožiniu grimu feisbuke pasidalijo jos dėdė Martinas ir ji kone akimirksniu tapo interneto sensacija. Nuotrauka pasidalijo daugiau kaip 500 žmonių, o daugiau nei dvigubai spustelėjo mygtuką „patinka“.

„Mano sesuo manė, kad vakar darželyje buvo Helovinas... Paaiškėjo, jog buvo fotografavimosi diena“, – trumpai prie nuotraukos prirašė Martinas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)