Kaip ir pastaruosius du metus „Soho“ scenoje pasirodė Agnė Juškėnaitė, tik šį kartą jos pasirodymas buvo dar įspūdingesnis. Socialinius eksperimentus, koncertų užkulisius bei gyvenimo aktualijas savo vloguose įamžinanti atlikėja pirmą kartą scenoje pristatė šio vakaro laukiamiausią žvaigždę - keturių auksinių muzikos hitų autorių, cringe-comedy žanro guru, ekscentriškiausią Agnės vlogų svečią bei nepakeičiamą viengungį Slicky Timmy!

Koncertą apšildė Vilniaus stiliaus ir pop muzikos ikona Lolita Zero. Skandalingoji atlikėja „Soho“ klube ne tik atliko savo eurovizinę dainą „Get Frighten“, bet ir prieš pat vakaro pasirodymą sugrojo specialų DJ setą.

Šokių aikštelėje šių metų Helovino muzikinis kokteilis buvo plakamas iš ypač pamėgtų ir laiko patikrintų virpesių. Neužmirštant, aišku, ir tų gerų melodijų, pagal kurias galima ne tik gerai pašokti, bet ir iš visos širdies padainuoti! Svečiams iš anapus skirtos šiurpios melodijos šį kartą klube skambėjo iki pat paryčių.

Vakarėlio akimirkos - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)