34 metų brazilas, kuris savo išvaizdos pokyčiams iš viso išleido per 400 tūkst. svarų, po parduotuves Didžiosios Britanijos sostinėje vaikštinėjo pasipuošęs įspūdingais kailiniais ir „ranka tapytais“ spalvotais akių lęšiais. Akinančiai besišypsantis vyras noriai bendravo su gerbėjais ir fotografavosi.

R. Alvesas labiausiai mėgsta fotografuotis pusnuogis, tad sprendimas pasipuošti kailiniais iš pirmo žvilgsnio pasirodė netikėtas.

Gerbėjams savo aprangos paslaptį jis atskleidė socialiniame tinkle „Instragram“: „Atėjo tas metų laikas, kai pats metas iš savo spintų traukti kailius“.

Apsipirkinėjimo įkarštyje gyvasis Kenas pasidarė asmenukę, kurios pagrindiniu akcentu tapo jo naujieji kontaktiniai lęšiai. Skelbiama, kad tokiu būdu keisti akių spalvą jam teko po to, kai Indijoje gydytojai dėl medicininių priežasčių atsisakė keisti jo akių spalvą.

Skelbiama, kad iš Jungtinių Valstijų atkeliavę unikalūs ranka tapyti spalvoti kontaktiniai lęšiai kainavo 500 svarų, o menininkas Kevinas juos tapė „aštuonias savaites“.

„Labai gera sugrįžti į Didžiosios Britanijos sostinę, susitikti su draugais, „Ritz“ viešbutyje pagurkšnoti arbatėlės. Pastaruoju metu esu labai užimtas, tad ištrūkti į Londoną pavyksta rečiau nei norėčiau. Londone dabar jaučiuosi kaip popiežius, per trumpą laiką su manimi nori pasimatyti tiek žmonių“, – per interviu „The Daily Mail“ sakė R. Alvesas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)