Nuotraukose, kurios skelbiamos jų „Instagram“ paskyroje matyti, kad visiškai nuoga pora mėgaujasi maudynėmis jūroje ir voliojimusi paplūdimyje.

Būtent dėl to jie tapo interneto sensacija, rašo dailymail.co.uk.

Pora teigia atradusi nudizmą prieš kelerius metus, kai per klaidą nuėjo į nudistų sauną.

Per neseniai įvykusią kelionę Juodkalnijoje jie dvi savaites dirbo ekologiškumą propaguojančioje stovykloje, kur drabužių nešiojimas priklauso nuo žmonių pasirinkimo. Jie pastebėjo, kad žmonės nudizmą propaguoja įvairiais būdais.

Pora sužinojo, kad šios stovyklos savininkas yra iš tų žmonių, kurie vadinami „nudistais 24 valandas per parą“.

Dalydamiesi prisiminimais savo interneto svetainėje jie rašė: „Jis iš tikrųjų būdavo nuogas dieną ir naktį“.

„Tik kai turėdavo išvažiuoti iš stovyklos, o tai nebūdavo labai dažnai, jis apsimaudavo kelnes. Tačiau pirmas dalykas, kurį padarydavo grįžęs namo, tai nusimesdavo jas vėl. Atrodė, tarsi jį kankintų alergija audiniams“.

Pora sako, kad grįžę į Belgiją, jie būna nuogi tik tada, kai tam būna tinkamas metas. Taip būna tuomet, kai jie sėdi namie ir nelaukia jokių svečių.

Jie tikina, kad buvimas be drabužių „išlaisvina“ ir sukuria „atsipalaidavimo atmosferą“.

Jie ypač mėgsta plaukioti nuogi ir leisti laiką su kitais nuogais žmonėmis.

30-mečiai taip pat sako, kad stovyklavimas be drabužių yra dar vienas jų mėgstamas laisvalaikio užsiėmimas, nes jis „leidžia pažinti natūralius pojūčius, prie kurių nesame pripratę, bet kurie yra labai malonūs: tai gulėjimas nuogiems žolėje, vėjo dvelksmo jutimas visu kūnu, saulės spinduliai ant viso kūno“.

Per savo nudistines keliones Nickas ir Lins jau yra aplankę virtinę šalių, įskaitant Kroatiją, Maltą ir Graikiją.

Tačiau Albanijoje porai teko saugotis, kad niekas jų nepamatytų, kai ėjo nuogi maudytis, nes šioje šalyje nudizmas vis dar yra nepriimtinas.

Porelės nuotykiai ir gudriai užmaskuotos nuotraukos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)