Isabella filmavosi dokumentiniame seriale apie grožio konkursuose dalyvaujančias mergaites „Toddlers & Tiaras“. Per savo trumpą gyvenimą ji jau laimėjo 55 karūnas ir 85 kitus vaikų grožio konkursų titulus. Tačiau, nepaisant savo pasiekimų ir uždirbtų pinigų, ji nori būti ... mokytoja, rašo britų dienraštis „The Sun“.

Isabellos vaizdo klipas:

Kaip mažai mergaitei pavyko užsidirbti milijonus? Bellai, kuriai tėvai iš tiesų neleidžia žinoti, kokia ji turtinga, priklauso du verslai. Viena įmonė gamina drabužius, o kita – papuošalus. Pati Bella kuria drabužius ir prižiūri savo produkcijos fotosesijas.

Be to, jai jau teko padirbėti ir modeliu per Niujorko mados savaitę. Bella taip pat dainuoja ir jau įrašė tris dainas. Galiausiai ji buvo atsidūrusi ant ne vieno žurnalo viršelio.

Nepaisant visos šios veiklos, Bella vis dar mokosi pradinėje mokykloje ir tvarkingai penkias dienas per savaitę lanko pamokas. Tiesa, ji neslepia, jog dėl darbų gausos kartais tenka atsisakyti malonumų – ji ne visada spėja apsilankyti gimnastikos salėje.

Taip Isabella atrodė anksčiau:

Neseniai ji dalyvavo laidoje „How'd You Get So Rich“ („Kaip tau pavyko taip praturėti“) ir jos vedėjai komikei Katherine Ryan sakė: „Iš esmės dirbu tik šeštadieniais“.

Kai vedėja jos paklausė, ar jaunajai verslininkei labiau patinka būti turtingai ar garsiai, ji atsakė: „Garsiai, nes susirandu draugų. Ne visuomet svarbūs pinigai. Svarbu susirasti draugų ir smagiai leisti laiką. Tikrai smagu, nes galiu daug keliauti ir susirasti naujų draugų“.

Bellos mama Susanna sakė, kad šiuo metu jos dukros turtas vertinamas maždaug 7 mln. JAV dolerių. „Geriausias dalykas yra tai, kad ji yra dar labai jauna, tad ta suma augs. Mes tikimės juos investuoti, kad jos turtas augtų“.

Tiesa, Susanna dažnai sulaukia kritikos, jog jos mažametė dukra podiumu vaikšto su aukštakulniais, jos veidą dengia storas makiažo sluoksnis, o dėl gražesnės šypsenos fotosesijų metu ji naudoja specialius dantų implantus. Mamai ši kritika nesvarbi, esą ji džiaugiasi, kad dukra jau spėjo pasiekti tokių aukštumų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (94)