Visos jos yra nepriekaištingos aristokratų kilmės, gimusios pasakiškai turtingose šeimose. Tačiau aukšta kilmė išskirtinių manierų negarantuoja. Naujoji aukštuomenės atžalų karta įgyja abejotiną reputaciją: jos nevengia skandalų, negali gyventi be audringų vakarėlių, demonstruoja damoms nederantį elgesį ir kelia grėsmę geram šeimos vardui. Pradedant vulgariais drabužiais ir baigiant nevaldomais vakarėliais, tai įrodo – daugiausia jų tėvų nevilčiai – kad brangiai kainavęs išsilavinimas negarantuoja padorumo ar etiketo.

Regis, kad šiais laikais neįmanoma būti per daug gerų manierų, kad kaip reikiant pašėltum vakarėlyje...

Ar manot, kad galėtumėt atlaikyti tokį vakarėlį?

Campbellų seserų Edie ir Olympios kraujas neabejotinai mėlynas, užtat jų kalba gerokai spalvingesnė. Šios žavingos seserys dėl savo šeimos nepriekaištingų giminystės ryšių ir sėkmės priklauso aukštuomenės olimpui. Abi jos yra Didžiosios Britanijos mados namų „Mulberry“ ir „Burberry“ modeliai ir patyrusios jojikės.

Jų 57 metų verslininkas tėvas Roddy yra baigęs Itono koledžą, o motina Sophie Hicks – architektė. Edie krikšto tėvas – buvęs „Vogue“ bosas Nicholasas Coleridge’as.

Taigi, turint omenyje šį svaiginantį pinigų ir kūrybiškumo derinį, net nekyla mintis, kad seserų Campbell vakarėliai galėtų būti nuobodūs. Praėjusią savaitę jos šventė bendrą gimtadienį, kurio tema „Absoliutus nepadorumas“. Jame netrūko šunų kaukių, pornografijos vaizdų ant sienų ir iki pusės nuogų nuotraukų socialiniame tinkle „Instagram“.

Netgi Roddy pozavo su juodu korsetu, zuikio ausimis ir tinklinėmis kojinėmis, o iki pusės nuoga 26 metų Edie stebėjo, kaip penkeriais metais jaunesnė Olympia plaštaka pliaukši per nuogus vyresnio brolio Arthuro sėdmenis.

Nenuostabu, kad sesučių tėvas aprauda jų išsilavinimui skirtus 250 tūkstančių svarų.

Atsiprašome už mūsų blogas manieras

Manners seserys – ledi Violet (23 metai), ledi Alice (22 metai) ir ledi Eliza (19 metų) – išsiskiria žvilgančiais plaukais, ilgomis kojomis ir neginčijamu aristokratišku žavesiu. Tačiau ši trijulė yra tokia laukinė, kad kaimynai Londone jas jau spėjo praminti „blogų manierų“ merginomis (angl. manners – manieros).

Užaugusios pavydėtinoje Belvuaro pilies – tai Ratlando kunigaikščių dvaras – aplinkoje šelmiškos paveldėtojos garsėja savo žaismingomis išdaigomis, kurias krečia apstulbusiems turistams. Pavyzdžiui, pasislepia po lovomis ar susiraito milžiniškuose sidabriniuose punšo induose. Ir kas, kad jų tėvas Davidas yra vienuoliktasis Ratlandų kunigaikštis..?

Visos trys jos garsėja kaip tikros vakarėlių liūtės, galinčios entuziastingai šokti iki pat aušros. Taip pat jos nevengia ne visai padorių nuotraukų „Instagram“, kuriuose galima matyti vos pridengtus jų užpakalius.

Kai šeima 2002 metais paveldėjo Belvuarą, jų motina Emma įrengė naktinį klubą. Du milijonus svarų kainuojantys šeimos namai Vakarų Londone švelniai vadinami „Pussy Palace“ (angl. pussy – moters išoriniai lytiniai organai, palace – rūmai). Ar dar reikia sakyti, kad vietos valdžia nuolat gauna nusiskundimų dėl vėlyvų linksmybių..?

Ibisoje siaučiančios karaliaus palikuonės

Octavia ir Gabriella Anstruther-Gough-Calthorpe yra karaliaus Karolio II palikuonės, apsuptos kilmingų aristokratų ir turinčios ryšių su britų karališkąja šeima.

27 metų aktorė Gabriella, suvaidinusi Caroline Penvenen seriale „Poldark“, savo profesinį vardą pasikeitė į „Wilde“ (angl. wild – laukinis). Ir tas vardas atspindi esmę – seserys dievina naktines linksmybes Ibisoje, kur jų netikras brolis – princo Williamo draugas – yra garsenybių didžėjus.
Beje, kai būdama 24 metų Gabriella pastojo, visi kaip reikiant nustebo. Dabar ji su sutuoktiniu muzikantu, elektroninės muzikos grupės „Pale“ lyderiu Alanu Pownallu augina du vaikus.
Banko paveldėtojos, kurios žino kaip taškyti pinigus

Keturios Flemingų kartos valdo šeimos banką. Tik identiškoms 27 metų dvynėms Hum ir Chloe labiau rūpi ekstravagantiški vakarėliai.

Vėlyvoje paauglystėje prie Londono klubo „Cuckoo Club“ jų laukdavo vairuotojas, kuris parveždavo seseris namo į Oksfordšyrą, o tėvas kasmet dukterims ir jų draugams išnuomodavo milžinišką jachtą.

Hum, kurios tikras vardas Hermione, yra mados viešųjų ryšių specialistė, demonstruojanti savo savitą stiliaus pojūtį „Instagram“. Dorčesteryje vykusiame vakarėlyje ji vilkėjo sidabrinį katės kostiumą – aptemptas drabužėlis iš laikros turėjo padėti sukurti Džeimso Bondo merginos įvaizdį.
Šioje vietoje būtina paminėti, kad Hum ir Chloe yra Džeimso Bondo personažo autoriaus Iano Flemingo giminaitės.

Gabriella Anstruther-Gough-Calthorpe

Princesės freilinos anūkės

Seserys Delevingne – 25 metų Cara ir 31 metų Poppy – jau spėjo tapti ištvirkavimo sinonimu. Nepaisant to, iš abiejų pusių jos yra baronetų palikuonės. Jų senelė iš motinos pusės Janie Sheffield buvo princesės Margaret freilina.

Biseksualumo neslepiančios Caros elgesys tikrai neprimena to, kuris turėtų būti būdingas ledi. Pavyzdžiui, ji buvo „perdaug suartėjusi“ su ledi Mary Charteris pastarosios vestuvių rytą – svečiai visiškai nenustebo, kad Cara nebuvo pakviesta pamerge – ir pametė maišelį su baltais milteliais ant rūmų laiptų.

Cara ir Poppy dažnai mėgsta pašėlti kartu ir vasario mėnesį buvo pastebėtos išeinančios iš vieno naktinio klubo Holivude.

Joms nesvetima „laisva meilė“ ir labdara

25 metų Idina Moncreiffe ir ketveriais metais jaunesnė jos sesuo Alexandra yra kiltą dėvinčio Moncreiffe klano galvos Peregrine Moncreiffe of that Ilk ir Mirandos Mary Fox-Pitt dukterys.
Idina ir Alexandra buvo „Gucci“, „Burberry“ ir „Valentino“ modeliais. Jos mokėsi katalikiškame Ampleforth pensione. Sklando gandai, kad sesutės nevengė pasimyluoti su viena kitos vaikinais. Tik tai nekelia jokios įtampos tarp judviejų, mat „laisvos meilės“ principais grįstas auklėjimas išmokė jas viskuo dalintis. Abi noriai užsiima labdaringa veikla, kas jų reputaciją šiek tiek reabilituoja.

Hum Fleming


Vien tik rokenrolas

Suki ir Maddi Waterhouse kilusios iš viduriniosios klasės. Jų tėvas Normanas Waterhouse’as yra garsus plastinės chirurgijos specialistas, dirbantis su garsenybėmis, o pačios sesutės garsėja savo reguliariais pasirodymais vakarėliuose.

25 metų Suki, susitikinėjusi su Holivudo aktoriumi Bradley Cooperiu, nusprendė eiti savu, nors ir prieštaringai vertinamu, keliu. Ji sugeba būti tokia neklaužada, kad gali turėti neigiamos įtakos net pačiai Carai Delevingne. Abi panelės kartą dvi dienas praleido roko festivalyje, po kurio Cara buvo tokia išsekusi, kad vos nepraleido savo skrydžio į Japoniją, kur jos laukė darbas.

Maddi savo aštuonioliktą gimtadienį šventė burleskos klube. Menkai savo grožybes pridengusi mergina voliojosi po kilimą, mojuodama šimto dolerių kupiūromis ir neoninėmis lazdelėmis. Suprask, ji bandė atrodyti taip, tarsi būtų kuriamas muzikinis vaizdo klipas.

Suki Waterhouse
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)