24-erių Natasha Crown didžiuojasi savo užpakaliu, kurio apimtys – net 183 centimetrai!

Pati Natasha itin džiaugiasi tokiais savo apvalumais, tačiau to jai negana, jos svajonė – dar labiau padidinti ir taip putlų užpakalį.

„Kai buvau paauglė ir mano kūnas pradėjo moteriškėti, vis labiau ryškėjo krūtinė ir užpakalis. Aš tiesiog labai myliu savo kūną“, – laidoje „All 4“ kalbėjo moteris.

„Pirmą kartą po plastikos chirurgo peiliu guliausi kai man buvo 20 ir taip, galiu pasakyti, kad esu lyg „apsėsta“. Pirmas dalykas, ką padarau vos pabudusi, tai nueinu prie veidrodžio ir apžiūriu savo užpakalį“, – savo atvirumu stebino švedė Natasha.

Modeliu dirbanti moteris atvira – ji nori dar didesnio užpakalio, nors jis buvo didintas net tris kartus.

„Man neapsakomai patinka turėti didelį užpakalį. Kai einu, jaučiu, kaip jis kruta, kruta, kruta. Tas krutėjimas mane jaudina, – su pasimėgavimu kalbėjo Natasha. – Mano užpakalis verčia mane jaustis seksualia ir suteikia jėgų.“

Vis dėlto ne visiems patinka tokie Natashos pokyčiais. Jos tėvai tikina, kad mergina atrodo kaip „karvė“.

„Jie galvoja apie mano sveikatą ir vis primena, kad pagalvočiau apie savo ateitį, būsimą šeimą, – apie tėvus kalbėjo Natasha. – Jiems sunku matyti mano pokyčius. Ir kartais jie būna tikrai žiaurūs bei negailestingi. Jie nesupranta, kodėl taip elgiuosi.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (136)