Meksike gyvenanti 29-erių metų Jeni Summers, kaip ir dar viena užsienietė, gavo specialų kvietimą sudalyvauti kasmetiniame gražiausio užpakaliuko turėtojos konkurse, kuriame paprastai varžosi vien iš Brazilijos kilusios gundančių formų gražuolės, rašo „Daily Mail“.

Vienas iš pasiruošimo iššūkių – maitintis taip, kad iki konkurso figūra, o ypač konkreti kūno dalis, taptų tiesiog nepriekaištinga, todėl gražuolė nutarė nutraukti sau įprastą vegetarišką dietą. Dabar ji valgo daug mėsos: nevengia didkepsnių, kumpio, vištienos, mėgaujasi tunu, be to, po dvi valandas kasdien daro pritūpimus.

J. Summers yra Meksikoje leidžiamo žurnalo „Playboy“ modelis. Lapkritį vyksiančiame konkurse „Miss BumBum 2017“ ji varžysis su dar 26 dalyvėmis.

„Manęs ir dar vienos būsimos dalyvės specialiai pasiteiravo, ar nenorėtume dalyvauti tame konkurse. Aš, žinoma, sutikau, nes tai puiki proga įrašyti savo vardą į istoriją, – sako J. Summers. – Dabar net penkis kartus per savaitę treniruojuosi, intensyviai kiloju svarmenis ir lankau bokso užsiėmimus.“

„Kad organizmui šiukštu nestigtų baltymų teko iš esmės pakeisti mitybos įpročius – nuo vegetariško maisto pereiti prie mėsos patiekalų. Valgau penkis kartus per dieną. Kas sykį valgau mėsą ir ne mažiau kaip po 200 gramų baltymų“, – pasakoja J. Summers.

Stengtis, atrodo, išties verta: konkurso laimėtojai bus įteiktas piniginis prizas, be to, su ja bus pasirašyta metų trukmės modelio darbo sutartis.

Konkurso „Miss BumBum“ laimėtojos paprastai nufotografuojamos ant vyriškai auditorijai skirto populiaraus leidinio viršelio, o tai gali būti reikšmingas žingsnis siekiant įžymybės statuso.
J. Summers yra kilusi iš Floridos. Leidinyje „Playboy“ ji dirba ne tik modeliu, bet ir renginių koordinatore.

„Oficialių savo pareigų nė nepavadinčiau darbu. Kas rytą noriai keliuosi žinodama, kad ir vėl teks daryti tai, ką taip mėgstu“, – džiaugiasi J. Summers. Ji patikino, kad kasdien jai tenkančios užduotys, kaip antai rūpintis leidinyje besifotografuojančių merginų įvaizdžiu, teikti joms pagalbą per interviu ar fotografuotis pačiai, anaiptol nepabosta, nes veikla niekada nebūna tokia pat.

Anksčiau J. Summers teko vadovauti striksių grupei, pasirodydavusiai prieš milžiniškas amerikietiškojo futbolo gerbėjų minias per Tampos įlankos „Buccaneers“ varžybas.

„Strikse buvau net aštuonerius metus. Ilgainiui mane ėmė traukti modelio karjera. Šen bei ten pozavau. Kaip tik tada mane ir pastebėjo „Playboy Mexico“. Labai greita tapau nuolatiniu šio leidinio modeliu. Taip ir prasidėjo mano svajonių karjera. Po kurio laiko man buvo patikėtos tos pareigos, kurias dabar ir užimu“, – pasakoja J. Summers.

„Priklausiau striksėms profesionalėms. Ta, kuriai tenka pasirodyti prieš 65 tūkst. futbolo aistruolių, tikrai žino, kaip sukurti abejingų nepaliekantį šou“,– įsitikinusi J. Summers.

Kuriai iš dabartinio 27 pretendenčių būrio teks garbė varžytis lapkritį vyksiančio konkurso finale, nuspręs publika. Seksualiausio užpakaliuko savininkės titulas, žinoma, atitieks tik vienai finalistei.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)