Stavangeryje gyvenanti trisdešimtmetė Gunn Narten turi net 113 tūkst. „Instagram“ paskyros sekėjų, kurių sukaupė dalydamasi nuotraukomis, darytomis darbo vietoje arba sporto salėje. Šviesiaplaukė labai rūpinasi savo kūnu, tad nekeista, kad nuotraukos dažnai surenka po daugiau nei 9 tūkst. įvertinimų „Patinka“, o gerbėjai komentaruose prisiekinėja amžiną meilę.

Nors dėl darbo specifikos G. Narten nuolat tenka susidurti su pavojais, jie jos nė kiek nebaugina. Beje, jos kolegos jos išvaizdai visiškai abejingi. Neįtikėtinai išpopuliarėjusi moteris nori paskatinti dėti į šalį telefonus ir mėgautis gyvenimu, nors pati be socialinių tinklų tikrai nebūtų išgarsėjusi.

G. Narten reguliariai skelbia nuotraukų, kuriose pozuoja vilkėdama uniformą. Kartkartėmis ji nepamiršta papasakoti gerbėjams kokią nors istoriją iš savo gyvenimo. Ji drąsiai demonstruoja savo kūną įsispraudusi į miniatiūrinius bikinius.

G. Narten dirba ne tik ugniagese, bet ir asmenine trenere, tad neretai paskelbia nuotraukų iš sporto salės. Jis mėgsta „CrossFit“ treniruotes, jėgą, bėgimą, plaukimą ir jokiu būdu neatsisako su bendradarbiais pažaisti futbolą.

Išgarsėjusi žavioji norvegė nori paraginti žmones mažiau laiko praleisti prie telefonų, nes nuo to nukenčia santykiai su šeimos nariais. Ji nori, kad žmonės kasdien bent kuriam laikui padėtų telefoną į šalį ir tenkintųsi gyvento teikiamais malonumais.

Ugniagese G. Narten pradėjo dirbti būdama vos dvidešimties. Sprendimas pasirinkti tokią profesiją, jos teigimu, daug ką nustebino. „Kai pateikiau prašymą ugniagesių departamentui, mama prisipažino, niekada negirdėjusi, kad ugniagese dirbtų moteris“, – pasakoja G. Narten.

„Ugniagesės profesija man neatrodo kuo nors išskirtinė. Bent man ji tikrai tinka. Draugai sako, kad aš ir juokauju kaip vyras. Manau, kad šiai profesijai esu šiek tiek tinkamesnė nei daugelis merginų. Vis dėlto po darbo mėgstu pasipuošti suknele ir pabrėžti savo moteriškumą“, – sako G. Narten.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)