Rugsėjo 8-ąją beveik 200 prisiekusių krepšinio fanų praleis išskirtinį savaitgalį Stambule, kur stebės krepšinio rungtynes. Įsigyti bilietus galima ČIA.

Prie DELFI fanų lėktuvu skrendančių krepšinio aistruolių jau prisijungė ir gerai žinomi veidai. Į Turkiją jau netrukus skris humoristas Mantas Katleris su mylimąja Aiste Kabašinskaite, žurnalistas, laidų kūrėjas bei vedėjas Orijus Gasanovas ir profesionalus lenktynininkas Antanas Juknevičius, modelis Simona Starkutė, marketingo specialistas Saugirdas Vaitulionis bei laidų vedėja Simona Bandita.

„Kelionių organizatorius „Kidy Tour“ suteiks galimybę kiekvienam pamatyti gyvai žaidžiančius mūsų krepšininkus Stambule. Sėkmingai susiklosčius grupės varžyboms Tel Avive, Lietuvos rinktinė persikels į Turkiją, kur bus organizuojamos atkrintamosios varžybos bei finalas.

Taigi, tikimės, kad rugsėjo pradžioje Turkijoje planuojančių atostogauti tautiečių neaplenks ir džiaugsmas dėl Lietuvos rinktinės pergalių“, – sako Gvidas Aukštuolis, „Kidy Tour“ direktorius.

Laimėti kelionę fanų lėktuvu visą rugpjūtį gali ir „Norfos“ pirkėjai. Perkantys už daugiau nei 30 eurų ir registruojantys savo čekius pretenduoja laimėti skrydžius fanų lėktuvu bei krepšinio rungtynių bilietus.

Šia galimybe laimėti pasinaudojo beveik 1000 pirkėjų, kurie jau spėjo užregistruoti savo čekius ir dalyvauti žaidime.

Pasak „Norfos“ atstovo Dariaus Ryliškio, jau dabar taip pat galima pastebėti ir pirkėjų susidomėjimą krepšinio atributika.

„Turime fanų traškučių, dešrelių ir kitų prekių su krepšinio atributika, kurioms jau taikomos specialios kainos ir matome, kad tokių prekių pardavimai auga“, – teigė D. Ryliškis.

Praleisti savaitgalį Stambule, palaikant Lietuvos rinktinę Europos vyrų krepšinio čempionate kartu su ryškiausiomis pramogų ir sporto žvaigždėmis gali kiekvienas norintis. Kaip tai padaryti, sužinosite ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)