Merginos sėkmės istorija primena pasaką. Ją gatvėje pardavinėjančią duoną netyčia nufotografavo tarptautiniu mastu žinomas fotografas Ty Bello, kuris tuo metu dirbo prie britų reperio Tinie Tempah fotosesijos. Per stebuklą jauna moteris atsidūrė vienoje iš nuotraukų.

Po kelių dienų Ty Bello savo paskyrose socialiniuose tinkluose pasidalino kadrais iš fotosesijos Nigerijoje. Visi ėmė klausinėti, kas ta moteris vienoje iš fotografijų.

„Kas ji? Visi pradėjo klausinėti, ar ta mergina yra modelis. Ji neabejotinai turėtų būti modelis. Bet kokia kaina rasiu būdą, kaip ją surasti. Ir jūs visi turėsite man padėti“, – prie nuotraukos parašė fotografas.
Nuo tos akimirkos, kai bendromis pastangos mįslingoji duonos pardavėja buvo rasta, jos gyvenimas pasikeitė negrįžtamai – ji pradėjo sėkmingą modelio karjerą ir bendradarbiauja su garsiausiomis agentūromis. Dienos, kai jos dienos pelnas tebuvo vienas doleris, jau seniai praeityje.

„Niekada nebūčiau pagalvojusi, kad man gali nutikti kas nors panašaus. Draugai sakė matę per televizorių ir labai tuo džiaugiasi. Tėvai irgi negali patikėti, kad jų dukrai taip pasisekė“, – CNN teigia modelis iš Nigerijos.

O. Orisaguna, kuri duoną pardavinėti gatvėje paliko vyrą ir du vaikus, džiaugiasi banko neseniai pateiktu pasiūlymu mokėti už jos atžalų mokslą, kol jie pradės mokytis universitete.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)