„Paskutinį vasaros penktadienį reikia palydėti nepamirštamai. Ir nesvarbu, mėgstate bėgti ar ne. Norime, kad „Naktinis Urmo bėgimas“ būtų patrauklus ne tik užkietėjusiems bėgikams, bet ir taptų alternatyva klubus ar barus besirenkantiems gyventojams. Prieš metus „Naktiniame Urmo bėgime“ renginį užbaigėme Ironvytas koncertu, šiemet be muzikos dalyvių laukia įspūdingas pasirodymas. Pašėlkime!“, – apie renginį pasakojo „Kauno maratono klubo“ vadovas Regimantas Tarasevičius.

Siekiant sukurti kuo žaismingesnę renginio atmosferą, į rengininį visi dalyviai buvo kviečiami atvykti kuo įdomiau pasipuošę. Švieselės, šviesą atspindintys elementai, atšvaitai, ryškūs drabužiai ar kitos įdomybės lemė ir specialaus prizo nugalėtojus.

„Norint atrodyti spalvingai, nebūtina daug investuoti į kostiumą. Naktyje, renginio trasoje, kuri bus apšviesta įvairiomis šviesomis, puikiai gali atrodyti balti ar kiti ryškių spalvų drabužiai. Tikriausiai pas daugelį namuose galima rasti ir įvairiausių šviečiančių ragelių, apyrankių ar kitų atributų. Gražų vaizdą gali sudaryti ir atšvaitai. Norintys susikurti dar įdomesnį įvaizdį nesunkiai gali rasti ir šviesoje spindinčio makiažo ar švytinčių dažų ir jais pasipuošti drabužius“, – galimybes susikurti išskirtinį kostiumą pristatė „Liepsnojančio šerkšno“ atstovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)