Išradingasis jaunuolis – tai 27-erių metų Jonathanas Quinonezas. Lankydamasis įspūdinguose užsienio šalių paplūdimiuose ir turistų pamėgtose vietose jis nepamiršta nusifotografuoti.

Puikią nuotaiką perteikiančiuose kadruose keliautojas įsiamžina laikydamas rankoje plakatą su užrašu „Mama, man viskas gerai“. Taip jis siunčia savo mamai žinutę, kad nieko blogo tikrai nenutiko, todėl nerimauti nėra jokio pagrindo.

Zip lining upside down, 300 meters above the Peruvian jungle #momimfine #cusco #peru #vertikalzipline #adventure #travel #sun

Публикация от Jonathan Kubben Quiñonez (@momimfine) Июн 19 2016 в 9:02 PDT

Sprendžiant iš daugelio socialiniame tinkle „Instagram“ paskelbtų nuotraukų, vienišiumi svečiose šalyse vaikinas anaiptol nesijaučia. Meksikoje esančiame Kankune jis nusifotografavo tarp gundančius kūnus bikiniais teprisidengusių gražuolių, Kosta Rikoje darytoje nuotraukoje pozuoja visiškai šalia tinginio – įpročiu kyboti medžiuose garsėjančio gyvūno, o Kolumbijoje jį, apvertę aukštyn kojomis, laiko karinėmis uniformomis dėvintys vyrukai.

Same message, different place #waterfalls #travel #costarica #MomImFine #cataratas

Публикация от Jonathan Kubben Quiñonez (@momimfine) Май 2 2016 в 7:19 PDT

Noras pakeliauti po pasaulį buvo taip užvaldęs J. Quinonezą, kad galop jis ryžosi mesti konsultanto darbą ir pardavė automobilį. Žvelgiant į kelionių įspūdžius perteikiančias nuotraukas, nekyla abejonių, kad jam tikrai netenka gailėtis dėl savo apsisprendimo. Įdomu ir tai, kad nors keliaudamas po Ameriką vaikinas paskelbė ne daugiau kaip 25 nuotraukas, jo sekėjais jau tapo per 26 tūkst. „Instagram“ vartotojų.

Paskelbtose nuotraukose J. Quinonezas pozuoja leisdamasis parašiutu virš Plaja del Karmeno miesto, įsibridęs į krištolo skaidrumo jūrą šalia Panamos krantų, nardydamas su akvalangu Karibų jūroje ir lankydamasis futbolo varžybose Medeljine.

When your closest friends from across the world unite, it's magical.. Credits 📸 my good friend @rafaeldeprost #momimfine #tomorrowland

Публикация от Jonathan Kubben Quiñonez (@momimfine) Июл 23 2016 в 1:02 PDT

Briuselyje didžiąją gyvenimo dalį praleidęs J. Quinonezas aiškina, kad Lotynų Ameriką, kaip pradinį kelionės tašką, pasirinko dėl itin sparčiai šiuo metu Kuboje vykstančių pokyčių. Jis sako norėjęs aplankyti šalį, kol jos neištiko neišvengiamas turizmo bumas.

Mom, even Poseidon is telling you.. #momimfine #travel #ocean #travelgram #diving #colombia #sanandres #island

Публикация от Jonathan Kubben Quiñonez (@momimfine) Июн 9 2016 в 9:28 PDT

Pastaroji J. Quinonezo aplankyta šalis – Kolumbija. „Kai čia atvykau, pasijutau it patekęs į kitą laikmetį: Komunistų partija buvo pasistengusi užblokuoti prieigą prie interneto ir pasirūpino aukštomis telefonų skambučių kainomis, todėl tikrai buvo nelengva bendrauti su draugais ir artimaisiais“, – pasakojo J. Quinonezas.

Kadangi jaunuolio motina kilusi iš Lotynų Amerikos, nuolatinis nervingumas – kone įgimtas jos asmenybės bruožas. Tai žinodamas, J. Quinonezas privalėjo sugalvoti, kaip įtikinti ją, kad nerimauti neverta. „Pradėjau fotografuotis laikydamas rankose plakatą su užrašu „Mama, man viskas gerai“, – sako vaikinas. Jis akivaizdžiai pasistengė, kad užfiksuoti kadrai spinduliuotų smagią nuotaiką, kuri nesisklaido leidžiantis į nepamirštamus nuotykius.

Trying to get a picture with Bambi's Mom #momimfine #happiness #animal #travel #travelgram #jaguarrescuecenter

Публикация от Jonathan Kubben Quiñonez (@momimfine) Июн 3 2016 в 9:31 PDT

„Nesvarbu, ar šokčiau su parašiutu, ar nardyčiau, ar artinčiausi prie krokodilo, visada stengdavausi perduoti mamai raminančią žinutę“, – sako J. Quinonezas.

Praeitą savaitę J. Quinonezas pasveikino mamą gimimo dienos proga. Tąsyk jis ir nusiuntė ją pralinksminti turėjusią nuotrauką, kurioje kybo žemyn galva, laikomas Kolumbijos karinę uniformą vilkinčių vyrų.

Pasigėrėti kelionių nuotraukomis, žinoma, gali ne tik mama. Kai kurios sulaukia išties didelio dėmesio. Pavyzdžiui, tą, kurioje J. Quinonezas nusifotografavo laikydamas rankose medūzą.

J. Quinonezo skelbiamus vaizdus ir žinutes stebi žmonės iš įvairių pasaulio šalių. Dažnas nesusilaiko nuo komentarų, kurie visada geranoriški. Daugelis nuoširdžiai palaiko, atrodytų, jokiomis aplinkybėmis mamos nepamirštantį jaunuolį, be to, gėrisi jo drąsa ir entuziazmu.

Still on the road #momimfine #travel #costarica #travelgram #clouds #forest

Публикация от Jonathan Kubben Quiñonez (@momimfine) Май 14 2016 в 8:41 PDT

J. Quinonezas įsitikinęs, kad turimų santaupų jam tikrai turėtų pakakti kelionei po visą Pietų Ameriką, o štai išvykoms į kitus žemynus jis ketina ieškoti rėmėjų.

„Nutraukti išsvajotos kelionės po pasaulį nėra jokio reikalo – juk visada galiu nuraminti mamą, pranešdamas, kad man viskas gerai“, – šmaikštauja J. Quinonezas.

Last moment with my left hand #MomImFine #Travel #travelgram #jellyfish #panama #bocasdeltoro

Публикация от Jonathan Kubben Quiñonez (@momimfine) Май 10 2016 в 12:03 PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)