Nedideliame Pietų Velso kaimelyje gyvenanti 23-ejų metų Chloe Cooper papasakojo, kaip buvęs draugas – penkeriais metais už ją vyresnis vyras – piršdamasis įteikė per mažą žiedą ir pasakė, kad jį užsimauti galės tik sulieknėjusi. Sužadėtuvės tąsyk taip ir neįvyko.

Pora netrukus išsiskyrė, bet nuo tada merginai pavyko atsikratyti daugiau nei 25 kilogramų ir, pasiekus 63 kilogramų svorį, pereiti prie keturiais dydžiais mažesnių drabužių. Šiuo metu ji jaučiasi išties laiminga ir yra susižadėjusi su nauju partneriu, rašo „Daily Mail“.

Konsultante sporto klube dirbanti Ch. Cooper dabar nesidrovėdama demonstruoja grakščią figūrą ir nedvejodama renkasi 12 dydžio drabužius. Tačiau kova su antsvoriu, kaip pati prisipažįsta, truko ne vienus metus: dar vaikystėje ji sako galėjusi sukirsti didelį kiekį užkandžių, vien iš nuobodulio ar užslinkus prastai nuotaikai.

„Kai mokiausi vidurinėje mokykloje, per kūno kultūros užsiėmimus tekdavo įveikti tam tikrą kliūčių ruožą. Viena iš užduočių – pereiti savotišką iš poros kopėčių nutiestą tiltą. Pirmyn turėdavome eiti vienomis kopėčiomis, o grįžti – kitomis. Prisimenu, kaip baimindavausi, kad nuo mano svorio kopėčios tikrai sulūš“, – pasakoja moteris.

Būdama 16-os Ch. Cooper susipažino su ankstesniu savo partneriu. Netrukus jaunuoliai susibičiuliavo artimiau ir ėmė kartu gyventi.
Penkeriais metais už Ch. Cooper vyresnis vaikinas iš pradžių versdavo savo išrinktąją kuo daugiau valgyti, kad ji neimtų traukti kitų vyrų dėmesio. Tačiau vėliau jo įnoriai kardinaliai pasikeitė.

Pasakodama apie apgailėtiną buvusio draugužio bandymą pasipiršti jauna moteris užsiminė, kad žiedo, kuris buvo įtektas kaip sužadėtuvių simbolis, nesugebėjo užsimauti net iki pirmo krumplio.
„Jis puikiai žinojo, kokio dydžio žiedus nešioju, bet kai natūraliai nustebusi pasiteiravau, kodėl nupirko netinkamą, jis teatsakė padaręs tai tyčia, su viltimi, kad noras užsimauti žiedą privers mane sulieknėti“, – pasakoja Ch. Cooper.

„Dabar, kai praėjo pakankamai laiko, manau, kad tada jis nuoširdžiai vylėsi, jog pavyks priversti mane susiimti“, – svarsto moteris.
Neilgai trukus poros santykiams atėjo galas, todėl Ch. Cooper grįžo gyventi pas tėvus. Vis dėlto buvusio partnerio sukeltas pyktis taip lengvai neatlėgo – peraugo į užsispyrimą žūtbūt įveikti ydingus savo mitybos įpročius. Reikia pripažinti, kad merginai nepristigo ryžto įgyvendinti drastiškus pokyčius.

Anksčiau Ch. Cooper pusryčiams paprastai įveikdavo kupiną dubenį saldžių kukurūzų dribsnių, priešpiečiams sukirsdavo po tris nemažus suvožtinius, didžiulį kiekį bulvių traškučių, nevengdavo pasmaližiauti šokoladu ir apelsinų sultimis. Tik per pietus ji valgydavo kokį nors patiekalą iš vertingų produktų, bet ir papietavusi iki vakaro vis ką nors kramsnodavo.

Dabar gi iš ryto ji valgo baltymais papildytą avižinę košę, vaisius ir graikišką jogurtą. Kiek vėliau – salotas arba vištieną / kalakutieną su ryžiais ir daržovėmis. Pietums taip pat renkasi sveikus produktus.

Kai po kelių metų Ch. Cooper susibičiuliavo su kitu vaikinu, pradėjo lankyti bokso treniruotes ir kiloti svarmenis.

„Nebūčiau patikėjus, kad imsiu kiloti svarmenis, tačiau dabar man tai net patinka“, – džiaugiasi Ch. Cooper.

Nuo tada, kai pradėjo lankytis sporto klube, moteris išbraukė iš savo raciono šokoladą ir bet kokius saldumynus.

Štai kokiomis priemonėmis šiai atkakliai moteriai pavyko atsikratyti išties didelio antsvorio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)