A. Šapalovas pastaruosius penkerius metus vadino savo dviejų vaikų motiną žmona, bet oficialiai ją vedė tik dabar, informuoja dailymail.co.uk.

Įpusėjus šventai, nuotaka karoliukais siuvinėtą suknelę pakeitė nėriniuota suknele su ilgu vualiu.

Vestuvių šventės svečius linksmino antrą vietą „Eurovizijoje“ užėmusi Polina Gagarina ir roko grupė „Leningrad“. Grupės lyderė Sergejų Šnurovą neseniai praminė populiariausia ir prieštaringiausiai vertinama roko žvaigžde.

Puošnus vestuvinis tortas buvo aštuonių aukštų, ant viršaus degė žvakutės.

Vestuvių puotos salę puošė daugybė baltų gėlių ir spindintys sietynai.

A. Šapalovas vilkėjo juodą kostiumą su kaklaraiščiu, buvo akivaizdu, kad jis didžiuojasi savo gražuole žmona.

„Ačiū jums, mūsų draugai, kad buvote kartu su mums šią nuostabią dieną. Ačiū mūsų didelei, mylinčiai šeimai“, – sakė Ksenija.

Kiek anksčiau A. Šapavalovas jai pasipiršo su 70 karatų deimantiniu žiedu, krio vertė – 9 mln. eurų.

Aktorė Elizabeth Taylor, garsėjanti pomėgiu deimantams, turėjo 30 karatų deimantinį žiedą (2011 , jis buvo parduotas už 8,8 mln. dolerių). Kaip rašė „Cosmopolitan Russia“, A. Šapavalovas manė, kad E. Taylor žiedo deimantas per mažas jo būsimai žmonai.

Ksenija rašė: „Vyras niekada nešykšti man dovanų. Dabar jis nusprendė, kad 30 karatų deimantas man per mažas.“

Pora gyvena Rusijoje ir Dubajuje, kur Ksenija dažnai matoma važinėjant savo prabangi „Bentley“ automobiliu. Jie augina du vaikus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)