DELFI fotografas šią popietę, maždaug 16 val. dienos, apsilankė sostinės gyventojų ir svečių pamėgtoje poilsio vietoje – prie šiek tiek atokiau nuo miesto esančių Žaliųjų ežerų poilsiavietės.

Nors buvo gerokai įdienoję, poilsiautojai, regis, nė neketino skirstytis. Ant ežero kranto vis dar vyko „kova“ už būvį – neseniai atvykusiems žmonėms tapo vis sunkiau rasti laisvą vietą, kur galėtų pasitiesti savo rankšluostį nesibraunant į kaimyno erdvę.

Didžiausias žmonių susibūrimas, kaip ir galima tikėtis, ant didžiojo tilto, nuo kurio jaunesnio amžiaus poilsiautojai įgudę šokinėja į vandenį. Ant tilto net prasilenkti sudėtinga užduotis.

Šiuo metu vykstantiems prie Žaliųjų ežerų ir svajojantiems apie artimą parkingo vietą, geriau nepuoselėti vilčių – mašinų kolonos pagrindinį įvažiavimą lydi nuo pat pradžios iki pabaigos, kai kuriems teko automobilius palikti ir gerokai toliau.

Pastebėtina, kad karščiui atspariausi poilsiautojai šiandien noriai užsiima aktyvia veikla, tokia kaip tinklinis, tačiau didžioji dalis poilsiautojų, vis dėlto, mirksta vandenyje ar tingiai kaitinasi po saule.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)