Socialiniame tinkle „Instagram" galima išvysti visą jaunos poros meilės istoriją. Gatvės menininkas E. Zacharevič niekada nebuvo labiau žinomas nei išskirtiniai jo darbai, kurie puošia gatves ir senus pastatus viso pasaulio didmiečiuose. Tačiau taip buvo iki jis sutiko žinomą modelį ir mados pasaulio atstovę Sh. Liam.
Kaunas - Vilniaus autostradoje jis išsinuomavo stendą ir jame didelėmis raidėmis užrašė „Sheena, tekėk už manęs". Šį užrašą jis taip pat nufilmavo, o įrašą patalpino internete.

Way too tacky and far too small to express how I feel, but I think @sheenaliam got the idea. #shesaidcan #makeromancegreatagain

Публикация от Ernest Zacharevic (@ernestzacharevic) Июл 24 2017 в 8:31 PDT

Jauno lietuvio įrašas socialiniame tinkle sulaukė ne tik daugybės paspaudimų „patinka", tačiau ir sveikinimų. Panašu, kad laiminga mergina ne tik sutiko tekėti, bet jau pradėjo planuoti ir vestuves. Komentatoriai gyrė originalią idėją ir pastangas nustebinti mylimąją.

Wasn't expecting to wake up to my engagement on the front page. Haha. I still feel like a kid wearing jewelry though.

Публикация от Liam | 粘悦馨 (@sheenaliam) Июл 26 2017 в 4:12 PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)