Daugumai vyrų, perkopusių penkiasdešimties slenkstį, raumenų formavimas sporto salėje ir pozavimas seksualioms asmenukėms rūpi mažiausiai. Tačiau šie sidabriniai lapinai juda prieš srovę – sulaukę brandos jie įgavo geriausią savo formą ir žili plaukai jiems visai netrukdo.

Kurdami pavydėtinus kūnus, jie pakeitė ne tik savo išvaizdą, bet ir gyvenimo būdą, todėl dabar gali mėgautis pelninga modelio, aktoriaus ar kūno rengybos guru karjera. Savo išraiškingais raumenimis jie gali rungtis su perpus jaunesniais modeliais, ir tai tik patvirtina minios svaigstančių dailiosios lyties gerbėjų.

Gianluca Vacchi, 49 metai

Jis – itališkas eržilas, garsėjantis kaip tobulo torso savininkas ir labai sėkmingas verslininkas. Ir neatrodo, kad Gianluca Vacchi ketintų mažinti apsukas – jį galima reguliariai pamatyti su aptemptomis maudymosi kelnaitėmis Majamio paplūdimyje. Sprendžiant pagal nuotraukas, gali susidaryti įspūdis, kad jo gyvenimas yra nesibaigiančios saulėtos atostogos.

49 metų vyro kūną puošia ne tik išraiškingi raumenys, bet ir gausios tatuiruotės. Taip pat jis nevengia nuotraukose demonstruoti savo gausaus garderobo.

G. Vacchi vadovauja kompanijai „SEA Societa Europea Autocaravan“, kuri vertinama 300 milijonų dolerių (257 milijonais eurų). Taip pat jis teikia asmeninio tobulėjimo mokytojo paslaugas.

Milijonierius išgarsėjo visame pasaulyje tada, kai pasidalijo savo vaizdo įrašu, kuriame išeina iš jauninančios kreoterapijos kameros ir ima šokti vien su trumpikėmis ir sniego batais. Kreoterapijos kamera – prietaisas, kuriame kūnas būna -16 laipsnių Celsijaus temperatūroje. Teigiama, kad G. Vacchi naudojasi šiuo metodu, norėdamas jaustis jaunas ir išsaugoti odos elastingumą.

Irvinas Randle’as, 55 metai

Stilingasis senelis iš Teksaso tapo trikra interneto sensacija, vos tik pasidalino savo nuotraukomis socialiniuose tinkluose. 55 metų Irvinas Randle’as yra pradinių klasių mokytojas iš Hiustono, atsiradęs socialiniuose tinkluose su saitažodžiu „MrStealYourGrandma“. Nuotraukose žvitrus vyras demonstruoja savo išpuoselėtą barzdą, stilingą aprangą, o kai kuriose galima pamatyti ir puikiai ištreniruotą jo kūną.

Nuotraukoms pasirodžius internete du vaikaičius turintį I. Randle’ą netrukus užgriuvo internetinė šlovė ir dabar jis jau neslepia, kad vos susitvarko su gaunamu dėmesiu.

Vyras išsiaiškino, kad jo nuotraukas įkėlė ir siuntinėja jo draugai ir šeimos nariai, tarp jų ir Los Andžele gyvenanti dukra Jessica. Taip pat jis tvirtina sulaukęs skambučio iš Nigerijoje gyvenančio draugo, kuris patvirtino, kad ten jo nuotraukos surinko septynis milijonus „patinka“.

Aidenas Brady, 51 metai

Būdamas 51 metų, modeliu dirbantis Aidenas Brandy turi net 70 tūkstančių sekėjų socialiniame tinkle „Instagram“. Jo sąskaitoje visa eilė fotosesijų aukštosios mados žurnalams.

Vyras buvo pastebėtas tada, kai būdamas 45 metų Ispanijoje dirbo anglų kalbos mokytoju. Buvusi gėjų pornografijos žvaigždė patyrė visą eilę nesėkmių, tarp jų avariją, po kurios vos neliko paralyžiuotas. Vėliau jis sužinojo turintis ŽIV, tačiau sugebėjo atsitiesti, pradėjo sėkmingą modelio karjerą ir dirba kaip poetas, rašytojas ir kompozitorius.

Intro for @models1, London.

A post shared by Aiden Brady (@mr_aidenbrady) on Apr 2, 2017 at 4:09am PDT

Anthony Varrecchia, 54 metai

Iš Steiteno salos kilęs vyras, garsėjantis savo nepriekaištingu stiliumi ir dėmesį traukiančiomis asmenukėmis, yra atstovaujamas agentūros „Silver Fox Management“.

Žurnalas „Attitude“ paskelbė jį vienu iš 2017-ųjų „Metų viengungiu“, o turimi 172 tūkstančiai sekėjų užtikrino šiam vyrui socialinės žiniasklaidos prekės ženklo ambasadoriaus darbą.

Be modelio karjeros jis dar dirba asmeniniu treneriu ir fotografu.

Ericas Rutherfordas, 49 metai

Modelis, aktorius ir socialinės žiniasklaidos žinovas Ericas Rutherfordas pradėjo savo karjerą mados pramonėje, o vėliau persikėlė į Los Andželą, kur tapo sėkmingu renginių organizatoriumi.
Kalbėdamas apie precedento neturintį šlovės šuolį „Instagram“, E. Rutherfordas neseniai leidiniui „Men’s Fashion Post“ sakė: „Žmonės pradėjo sekti mane, norėdami pamatyti, ką darau. Su manimi pradėjo susisiekti prekių ženklai, kad dalyvaučiau jų renginiuose kaip svečias. Visa tai sutapo su padidėjusiu susidomėjimu vyresnio amžiaus vyrais žilais plaukais. Vieną dieną atrankas vykdantis žmogus man pasakė, kad esu „madingas“ (dėl savo plaukų). Panašu, kad tiesiog buvau reikiamoje vietoje reikiamu laiku.“

Alessandro Manfredini, 49 metai

Link penkiasdešimties artėjantis Modenoje gimęs modelis, grafikos dizaineris ir keramikos skulptorius Alessandro Manfredini, anot kalbų, savo vešlią barzdą ir ūsus užsiaugino po to, kai žemės drebėjimui sugriovus namus paniro į gilią depresiją.

Dabar tatuiruota stiliaus ikona reguliariai pastebimas garsenybių apsuptyje ir įsiamžino Brock Elbank projekte „Project 60“.

Ronas Jackas Foley, 50 metų

Jį surado „B&M Model Management“. Vešlios baltos barzdos savininkas Ronas Jackas Foley yra snieglenčių ir beisbolo entuziastas, turintis 22 tūkstančius sekėjų „Instagram“ ir armiją juo besižavinčių vyriškos ir moteriškos lyties gerbėjų. Žiūrint į jį nesunku pasakyti, kodėl.

Neseniai internete pasirodžius jo iki pusės nuogo nuotraukai pasipylė tūkstančiai „patinka“ ir susižavėjimo kupini komentarai. Viena moteris nesikuklino: „Mano kiaušidės ką tik sprogo“.
Shanas Michaelas Hefley, 54 metai

Sportininkas ir kūno rengybos modelis Shanas Michaelas Hefley po 43 savo gimtadienio visiškai pakeitė savo gyvenimo būdą ir tapo tiesiog neatpažįstamu.

Jam patinka motyvuojančios citatos internete, tad jo mantra skamba taip: „Iki jūsų geriausio kūno tėra kelios savaitės ar mėnesiai! Jeigu norite jo, pirmyn! Dienos praeis bet kokiu atveju, o jūs turite galimybę pažvelgti atgal ir jaustis laimingu dėl pasirinkto kelio.“

Philipas Dumasas, 61 metai

Paryžiuje gyvenantis Philipas Dumasas paskutinį kartą pamėgino siekti savo tikslo prieš pusantrų metų – įkėlė savo nuotraukas į jų dalijimosi platformą „Imgur“. Temperamentingos pozos ir barzda, kurios pavydėtų visi hipsteriai, netruko jam surinkti 360 tūkstančių peržiūrų.

Prie vienos savo nuotraukos jis prirašė: „Išėjęs į pensiją, bet nemiręs, suteikiu paskutinį šansą savo viso gyvenimo svajonei tapti modeliu, ar manyje tai yra?“
Ph. Dumasaas neturėjo net supratimo, kokio atsako sulauks. Po šio įrašo prancūzas sulaukė kelių garsių kampanijų siūlymų dalyvauti fotosesijoje. Tarp jų buvo ir „Getty“ bei „Joop! Homme“. Kol jo svajonių karjera tapo realybe, vyras du dešimtmečius dirbo kino pramonėje ir dar dešimt metų reklamoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (143)