Patikėsite ar ne, tačiau šiam seksualiam vaikinui iš tiesų yra 50 metų. Ir, nepaisant to, atrodo, kad jis jaunėja su kiekviena diena.

Bičiulių CD pramintas fotografas patraukė visų dėmesį po to, kai Kinijos žiniasklaidoje pasirodė straipsnis apie jį ir neįtikėtiną jo amžių. Jam priklausančios fotografijos studijos ChuanDo & Frey" pardavimai taip pat išaugo.

GM 👍☀️& GN 👍🌙😜👋🏼 #NYC #gettingcold #damn

Публикация от CHUANDO (@chuando_chuandoandfrey) Сен 29 2016 в 6:57 PDT

Nenuostabu ir tas faktas, kad 1980–1990 m. jis dirbo modeliu ir net išbandė savo muzikinius gebėjimus bandydamas tapti atlikėju. Tačiau tik atradęs fotografiją suprato, kokia yra tikroji jo gyvenimo aistra.

Taigi kokia gi jo amžinos jaunystės paslaptis? Anot paties gražuolio, be puikios genetikos, jam tenka nemažai laiko praleisti sporto salėje. Jis turi ir gana keistų įpročių. Nesimaudo vonioje ankstų rytą ir naktį bei reguliariai valgo Hainano vištieną.

🎉Happy 9th of August to all my fellow countrymen 😜 #Singapore 🇸🇬🎂🎉🎁

Публикация от CHUANDO (@chuando_chuandoandfrey) Авг 9 2016 в 5:38 PDT

Daugiau vyro nuotraukų:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)