„Pornhub“ atstovų teigimu, tai akivaizdus pokytis, turint omenyje, kad „sekmadienio vakaras – populiariausias metams žmonėms lankytis „Pornhub“ svetainėje“.

Ne pirmą kartą epas apie slibinus ir kovas paskatino mėgėjus masturbuotis ramiai laikyti rankas ant kelių. 2016 m. balandį per „Sostų karų“ 6-o sezono premjerą irgi žymiai sumažėjo „Pornhub“ svetainės lankomumas – net 4,1 proc.

Pernai birželį paskutinė 6-o sezono serija sumažino „pornhub“ populiarumą net 5,2 proc., lyginant su įprastu sekmadienio vakaru.

6-o sezono ketvirta serija „Nepažįstamojo knyga“ irgi kirto per „Pornhub“ populiarumą – svetainės lankomumas buvo sumažėjęs 4,9 proc.

Praėjusį sekmadienį 7-ojo „Sostų karų“ sezono pradžią tiesiogiai žiūrėjo 10,1 mln. žiūrovų, o kartu su įvairiomis premjerą transliavusiomis platformomis žiūrovų buvo net 16,1 mln., taigi premjera tapo daugiausia žiūrovų mokamos televizijos istorijoje surinkusiu filmu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)