24-erių brazilė Jennifer Pamplona išleido daugiau nei 470 tūkst. dolerių įvairiausioms operacijoms. Mergina didinosi krūtinę, užpakaliuką, išsiėmė šonkaulius.

Paskutinės operacijos metu Jennifer į sėdmenis buvo sušvirkšta beveik 2 litrai riebalų. Tai dėl didelės rizikos atsisakė daryti net 8 gydytojai.

Paparazzo @siteego

Публикация от Jennifer Pamplona (@jenniferpamplona) Апр 5 2017 в 11:10 PDT

Jennifer teigimu ji galėtų ir mirti ant operacinio stalo vien dėl puikios išvaizdos.

„Daugybė gydytojų manęs klausė ar aš nebijau mirti dėl daugybės operacijų, bet, manau, kad jei taip ir nutiks, tai mirsiu laiminga ir graži. Aš tiesiog išprotėjusi dėl savo užpakaliuko, tai prasidėjo, kai man buvo 17 metų.

Aš visuomet buvau plokščia, ne taip kaip kitos brazilės, kurios pasižymi apvaliomis formomis. Žmonės dažnai komentuodavo mano figūrą, o buvęs vaikinas skundėsi, kad neturiu didelio užpakaliuko ir esu per liesa“, – sakė mergina.

Fellings not go waay #obrigadaportudoego Estou muito chatiada com o fim do melhor portal do Brasil.

Публикация от Jennifer Pamplona (@jenniferpamplona) Апр 17 2017 в 6:47 PDT

Nuo tada Jennifer ėmė kraustytis iš proto dėl didesnių sėdmenų. Mergina pasakoja jau pametusi skaičiu, kiek injekcijų į sėdmenis jai jau buvo sušvirkšta.

„Pagaliau turiu savo Kim Kardashian užpakaliuką. Dabar žinau, kad jis tikrai gražus ir galiu jį lyginti su jos, nes jis toks pat didelis ir puikus. Aš išleidau daugybę pinigų, bet tapsiu dar garsesne už Kim Kardashian“, – sakė J. Pamplona.

Mergina pripažįsta, kad jos mama nekalbėjo su ja dvi savaites po to, kai pamatė jos sėdmenis, nusėtus mėlynėmis po injekcijų. „Ji nesupranta, kad aš dėl to garsi“, – skundėsi mergina.

My Coachella in Dubai ❤️ #Happygirl #mydubai #ilovedubai

Публикация от Jennifer Pamplona (@jenniferpamplona) Апр 15 2017 в 10:01 PDT

Jennifer teigė, kad žmonės ją vadina kvaila, tačiau ji jaučiasi daug pasiekusi. „Aš esu iš vargingos šeimos, tačiau sugebėjau įstoti į vieną geriausių aktorystės mokyklų Niujorke, tapau garsi ir sukūriau savo kompaniją. Aš geras žmogus, remiu savo šeimą, aukoju labdarai, negeriu ir nevartoju narkotikų, stengiuosi kasdien būti geresniu žmogumi“, – guodėsi J. Pamplona.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)