Rugsėjo 8-ąją iš Vilniaus pakils lėktuvas su 180 krepšinio sirgalių. Vienas jų gali būti ir Tu. Kalendoriuje tereikia raudonai pasižymėti liepos 17-ąją, nes būtent nuo tada specialioje DELFI rubrikoje bei „Radiocentro“ eteryje prasidės specialūs žaidimai, kurių metu laimingieji sau ir savo draugui galės laimėti bilietus į DELFI sirgalių lėktuvą.

Ką laimės laimingieji, skrisiantys į Europos krepšinio čempionato atkrintamąsias varžybas kartu? Jiems atiteks bilietai į reisą Vilnius-Stambulas-Vilnius rugsėjo 8-10 dienomis, daugybę pramogų bei malonumų tiek akims, tiek skrandžiui, kuriais pasirūpins projekto partneris „Norfa“.

„Nuolat ir aktyviai dirbame su įvairiais projektais, tačiau ypatingai džiaugiamės, kad kartu su partneriais rugsėjo mėnesį visiems krepšinio gerbėjams galėsime pasiūlyti išskirtinę galimybę skristi stebėti Lietuvos vyrų krepšinio rungtynių, – kalbėjo DELFI pardavimų skyriaus vadovas Jonas Gilys. – Neabejojame, kad DELFI sirgalių desantas „Eurobasket 2017“ bus dar viena paspirtis rinktinei siekti aukščiausių tikslų.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)