Nuotaka, kuri anksčiau susitikinėjo su Robu Kardashianu, amžiną meilę naftos magnatės sūnui prisiekė Blenheimo rūmuose, Oksfordširo grafystėje, Didžiojoje Britanijoje. Skaičiuojama, kad vestuvės galėjo kainuoti net 5 milijonus svarų.

Turtuolis Folarino kartą jau buvo vedęs, iš pirmosios santuokos turi sūnų. Deja, jis neteko žmonos. Ji pralaimėjo kovą su vėžiu.

Antrą kartą prabangias vestuves surengęs turčius šventę šventė garsenybių apsuptyje – puotoje dalyvavo keli „Victoria's Secret“ angelai bei Shanina Shaik.

Jaunikio mama – 66-erių Folorunsho Alakija – įvardijama kaip turtingiausia juodaodė moteris pasaulyje. Jos turtas vertinamas 2,1 mlrd. svarų. „Forbes“ duomenimis, ji – 14-ta turtingiausia Afrikos moteris ir 80-ta įtakingiausių pasaulio moterų šimtuke.

Jeffo Leathamo gėlių kompozicijos – apie 200 tūkst. svarų;


Robino Thicke pasirodymas – 150 tūkst. svarų;


Palapinė šventei bei marmurinės grindys joje – apie 200 tūkst. svarų;


Maistas (vienam asmeniui) – 52 svarai;


Tortas – apie 2,4 tūkst. svarų.

Visa šventė tiesiog skendo gėlėse – baltų rožių bei orchidėjų kompozicijose. Skaičiuojama, kad šventės dekoracijoms buvo panaudota milijonas rožių. O kur dar orchidėjų šakos ir kitos gėlės. Beje, gėlėmis rūpinosi ir Kardashianų namus puošiantis floristas-dekoratorius Jeffas Leathamas. Jis su savimi į Didžiąją Britaniją atsiskraidino 30 pagalbininkų.

Pati nuotaka ceremonijos metu rankose spaudė pakalnučių puokštę.

Šventės vakarą svečiai buvo pamaloninti staigmena tapusiu Robino Thicke pasirodymu. Skaičiuojama, kad jo pasirodymas galėjo kainuoti apie 150 tūkst. svarų.

Tiesa, jaunųjų tortas taip pat kainavo įspūdingą sumą pinigų. Vienas Elžbietos pyragų krautuvėlėje gaminto torto aukštas kainuoja apie 300 svarų, o šiose vestuvėse puikavosi net aštuonių aukštų tortas, puoštas gėlėmis bei balandžiais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)