Mergaitė kenčia nuo sveikatos sutrikimo, kuris lemia, kad ji priauga svorio kur kas greičiau, o jo atsikratyti jai taip pat kur kas sunkiau. Be to, viena P. Harvey kojų yra 1,5 cm trumpesnė.

Tai lėmė, kad mergaitė turi antsvorio ir eidama šlubuoja, tad aplinkiniai šaipėsi, kad ji – tarsi pingvinas.

„Praeityje iš manęs šaipėsi ir laikui bėgant imi tikėti tuo, ką sako žmonės. Ėmiau labai savimi nepasitikėti. Galiu valgyti tokį pat maistą, kaip ir bet kas kitas, tačiau kaip mat priaugu antsvorio. Aš visą dieną nesėdžiu namuose ir nevalgau. Pajutau, kad neturėčiau niekam aiškintis“, – sakė mergaitė.

Taigi, neseniai P. Harvey ryžosi nugalėti didžiausią savo baimę ir pasirodyti paplūdimyje su maudymosi kostiumėliu. Ne gana to, mergaitė nusifotografavo ir nuotrauka pasidalijo socialiniuose tinkluose.

Nuotrauka išplito kaip virusas, o „patinka“ paspaudė per 300 tūkst. žmonių.

Tiesa, mergaitė sulaukė ir negatyvių komentarų, kuriuose internautai piktinosi, kad P. Harvey neva skatina nutukimą. Drąsi mergaitė teigė pasirinkusi koncentruotis į teigiamus komentarus: „Aš nebandau savęs paversti modeliu, tačiau norėjau parodyti žmonėms, kad nesvarbu, kokio dydžio tu esi – jau gimei tokiame kūne.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (198)