Susirinkusius savo geriausiomis ir naujomis dainomis džiugino atlikėjas iš Jungtinių valstijų Mattas Grace‘as. Vyras ne pirmą kartą lankosi mūsų šalyje, todėl čia jau turi gerbėjų ratą. Mattą publika sutiko itin šiltai.

„Noriu padėkoti visiems atvykusiems. Tiek muzika, tiek maistas, tiek visa atmosfera buvo nepakartojama. Mes kartu šį vakarėlį padarėme įsimintinu“, - sakė M.Grace‘as.

Pagrindiniu šventės akcentu tapo jau neatsiejamu „Wall Street Avenue“ atributu vadinamos pinigų patrankos šūvis. Šį kartą ją JAV doleriais pripildė pagrindinis šventės kaltininkas - verslininkas Aaronas Perezas, todėl jam ir buvo patikėta užduotis iššauti doleriais pripildytą pinigų patranką.

Iki šventės verslininkas nebuvo nusprendęs, ar patranką prikimš JAV doleriais, ar eurais. Vis dėlto galiausiai vyras nusprendę išlaikyti bendrą vakarėlio amerikietišką tematiką ir susirinkusius lepino savo gimtosios šalies valiuta.

„Vakarėlis buvo audringas, linksminomės iki paryčių. Dabar bent savaitę bus galima pailsėti“, - sakė Aaronas.

Beje, garsus vyras šį kartą Lietuvoje vieši be savo mylimosios Urtės. Ji liko jo namuose Jungtinėse Amerikos Valstijose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)