7-ąją Vilniuje vyko modelių atranka, kurioje specialiai konkursui buvo atrinktos 13-a 5-erių – 8-erių metų amžiaus ir 13-a 9-erių - 14-os metų merginos.

„Balandžio 30-ą, konkurso metu jos atliks prisistatymus, demonstruos savo sukurtą stilių, talentus ir bus išrinkta pati geriausia. Viena nugalėtoja taps iš jaunesniųjų grupės, ir viena – iš vyresniųjų. Taip pat bus ir antroji, ir trečioji vieta, bus išrinktos ir talentingiausios, fotogeniškiausios, stilingiausios merginos“, - pasakojo viena konkurso organizatorių A. Karanauskytė.

Modelius vertins žinomų žmonių komisija: muzikinio projekto „Muzikinis iššūkis“ dalyvis Audrius Janonis, tituluota gražuolė Greta Mikalauskytė, plaukų stilistai Mantas Tautvaišas ir Vladislavas Žukovas, dizaineris Tomas Avižienius, grupės „Vyšnios“ narė Sandra Navickaitė, „Mini Model Look 2016” nugalėtoja Luka Jurkauskaitė ir kiti. Nugalėtojos bus apdovanotos specialiais „Klipshop“ prizais.

Daugiausiai DELFI skaitytojų simpatijų pelniusioms merginoms atiteks publikos simpatijų titulas, jos taip pat bus apdovanotos A. Karanauskytės vaikų ir jaunimo mados studijos „Mpodiumas“ prizu – kelialapiu į mergaičių vasaros stovyklą „Podiumas“. Šią stovyklą kasmet organizuoja merginų grupės „Vyšnios“ narė Aistė Karanauskytė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)