2016-ųjų konkurso nugalėtoja tapo Didžiojoje Britanijoje gyvenanti Agnė Skopaitė. Merginos laimėjimas kurstė aistras, vieni merginą gynė – kiti plūdo.

Būtent konkurso pavadinimas sukėlė daugiausiai aistrų, dar 2013-aisiais Lietuvos ambasada Londone pasmerkė tokį renginį ir išplatino viešą pranešimą. Diplomatai tuomet pareikalavo pašalinti Lietuvos vardą iš visos su konkursu susijusios literatūros bei oficialaus konkurso tinklapio.

Anksčiau tas pats konkursas vadinosi kitaip – „Miss Russia“. Jame taip pat dalyvaudavo kitatautės merginos, tačiau jos atstovaudavo Rusijai. Pasak konkurso organizatorių, tokios taisyklės nepatiko ir jiems, ir dalyvėms, tad nutarta keisti pavadinimą.

Šiemet konkurse dalyvauja Arina Černyšiova, Gintarė Satkauskaitė, Viktorija Kartanovič bei Evelina Vasiljevaitė.

Dar praėjusį antradienį A. Černyšiova savo feisbuko paskyroje džiaugėsi esanti konkurso finale ir prašė draugų už ją balsuoti internetu.

DELFI susisiekus su V. Kartanovič mergina teigė, kad prieš dalyvaudama konkurse apie jį nieko nežinojo.

„Nežinojau net, kad jis vyksta jau penkerius metus, tiesiog buvo įdomu ir pagalvojau – išbandysiu. Net nesitikėjau, jog gausiu kažkokį atsakymą iš jų, o dabar esu finale. Tai nebuvo mano tikslas, galima sakyti, kad taip tiesiog išėjo“, – savo dalyvavimą konkurse komentavo mergina.

Konkurso finalas – balandžio 22 dieną. Jame ir paaiškės, kas šiemet tapo „Miss USSR UK“ nugalėtoja.

Praėjusių metų konkurso akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (247)