Šie įdubimai vadinami Veneros duobutėmis, o sportiškai atrodantys modeliai Kendall Jenner ir Miranda Kerr – tai vos kelios įžymybės, aktyviai demonstruojančios dalius įdubimus nugaros apačioje.

Nieko keisto, kad daugybė moterų visame pasaulyje skuba mėgdžioti garsenybes, rašo „The Daily Mail“.

weekend 🇺🇸🇺🇸🇺🇸

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on Jul 2, 2016 at 8:21am PDT

Teigiama, jog Veneros duobutės simbolizuoja gerą sveikatą ir puikų seksualinį gyvenimą. Deja, mankštinantis suformuoti šiuos įdubimus itin sudėtinga, nes jų vieta – dviejų dubens kaulų susijungimo taškas.

Taigi motinos gamtos neapdovanotos moterys ryžtasi kreiptis į plastikos chirurgus.

Pastebėjusi klienčių susidomėjimą galimybėmis pasitobulinti šią kūno vietą Londone dirbanti „W1 Wellness“ klinikos įkūrėja plastikos chirurgė Amanda Wong-Powell siūlo V taško koregavimo procedūrą.

photo booth

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on Aug 18, 2015 at 4:17pm PDT

„V taškas – tai sritis apatinėje nugaros dalyje, kuria dažniausiai pasigirti gali itin sportiško kūno sudėjimo moterys; taigi nieko keisto, kad visos kitos ryžtasi gultis po peiliu, kad tik galėtų turėti tokius įdubimus, nes nori atrodyti jaunos ir lieknos“, – teigė specialistė, pridurdama, kad apatinė nugaros dalis visada vertinama kaip itin dailus moters kūno plotas.

„Vis tik išpopuliarėjus estetinio sėdmenų koregavimo procedūrai daugybė žmonių ėmė suvokti, kad pakelti sėdmenys atrodo gerai tik kartu su seksualiai atrodančia apatine nugaros dalimi; kitaip tariant, vienas be kito šie dalykai negali atrodyti iš tikrųjų puikiai“, – neabejojo specialistė.

Atliekant šią procedūrą, kurios kaina prasideda nuo 4900 svarų (5745 eurų), nugaros apačioje suformuojamas deimanto formos plotas ir du įdubimai. Anot A. Wong-Powell, pati procedūra nėra skausminga, tačiau kelias dienas po procedūros galimi šiokie tokie skausmai, kuriuos kuo puikiausiai numalšins nestiprūs analgetikai.

„Vaser“ riebalų nusiurbimo procedūros metu naudojama garso skleidžiama energija, kuri yra selektyvi, o tai reiškia, kad suskaidomi tik riebalai, nepažaidžiant aplink esančių audinių ir kraujagyslių. Dėl šios priežasties atsigavimo periodas būna trumpesnis nei po tradicinio riebalų nusiurbimo ir patiriama mažesnė trauma“, – apie procedūrą pasakojo specialistė.

Kaip suformuojamos Veneros duobutės?

Ši procedūra trunka 1-2 val. ir atliekama taikant vietinę nejautrą.

„Naudojant trumpą į pieštuką panašų vamzdelį per mažytį pjūvį, kurio diametras nesiekia nė 1 cm, pasitelkiant vibraciją ir karštį iš vidaus suskaidomi riebalai, o tada naudojant siurbtuką jie absorbuojami ir suformuojamas V taškas bei įdubimai“, – procedūros eigą trumpai apibūdino medikė.

„Procedūros rezultatas pagerina nugaros ir sėdmenų vaizdą“, - procedūros rezultatą vertino ji.

Great shoot @mariotestino

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on Feb 15, 2014 at 11:52am PST

Po šios procedūros laukia apie 10 dienų trunkantis atsigavimo periodas, kurio metu pacientėms rekomenduojama dėvėti kompresinius apatinius, mažinančius patinimą, galintį išlikti iki šešių savaičių po procedūros. Procedūros rezultatas – Veneros duobutės – pasimato anksčiausiai po keturių savaičių, tačiau galutiniam rezultatui įvertinti kartais prireikia palaukti net tris mėnesius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)