Rusijos veterinarai sulaukė prašymo atlikti Džeko Raselo terjero veislės augintiniui ausų plastinę operaciją, kad šis būtų panašesnis į legendinėje kino juostoje „Kaukė“ įamžintą šunelį Mailo.

37-erių Marina Estman augintinį savo sūnui nupirko už 320 eurų, tačiau tik parsigabenusi šunelį namo esą suprato, kad jo ausys ne tokios, kokių ji tikėjosi – jos augo stačios, o ne palinkusios, kaip filmo herojaus Mailo.

„Life News“ kalbinta Marina pasakojo: „Mes nusprendėme ištaisyti jo ausis, todėl ir kreipėmės į veterinarus dėl operacijos. Prieš tai išbandėme ir klijus, ir lipnią juostelę, kad ausys būtų palinkusios, bet rezultatų nebuvo. Šuo, žinoma, taip pat jautė diskomfortą“.

Džeko Raselo terjeras

Moters teigimu, daktarai bandė šeimą atkalbėti nuo šios operacijos.

Operaciją atlikęs Andrey Mezinas teigė: „Šeimininkai atvyko į kliniką su prašymu sumažinti šunelio ausis. Mes tikinome, kad tai visiškai nereikalinga, tačiau šeima to reikalavo“.

Ištrauka iš filmo:

Operacijos metu ausies kremzlė buvo sugadinta, tada atstatyta taip, kad būtų tokios formos, kaip pageidavo šeimininkai.

Vos šiai istorijai pasiekus rusų žiniasklaidą, netrūko šeimininkus smerkiančių komentarų, kuriuose jie buvo kaltinami šunelio kankinimu.

Garsiai nuskambėjusi istorija netruko apskrieti ir visą pasaulį. Komentatoriai ir kitose šalyse negaili kritikos tokį žingsnį žengusiems šeimininkams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)