Į specialų vakarą susirinkę svečiai aiktelėjo išvydę ledo skulptūrų šou, kurio metu didžiulis ledo luitas buvo pjaustomas benzininiu pjūklu ir kaitinamas ugnimi. Daugelis susirinkusiųjų buvo nustebę tokiu reginiu, mat kaip paaiškėjo vėliau, luitas buvo pjaustomas ir deginamas ne šiaip sau.

„Susižavėjusiems svečiams teko išvysti ir labai netikėtą dalyką – iš ledo luito išskobtą milžinišką taurę, ir tai, kaip iš vientiso luito ji buvo padaryta. Į ją buvo pilami gėrimai, tačiau galiausiai šis ypatingas ledo dirbinys buvo paaukotas – mestas žemėn, kad visuomet ir susirinkusiuosius, ir vakaro kaltininkus lydėtų sėkmė. Verslininkui Robertui Borščiui, investavusiam į šios vietos atsiradimą milžiniškus pinigus, teko laimė rankose palaikyti šį įspūdingą ledo dirbinį“, - pasakojo renginio organizatoriai.

Tuo metu vakarėlio svečiai neslėpė susižavėjimo ir „Virtuvės mitų griovėjų“ paruoštomis vaišėmis, ir gražuolių „Golden Age“ pasirodymu.

„Iš tiesų visa tai, kuo buvo nukrauti stalai, atrodė įspūdingai – ypatingais desertais žavėjosi vakarėlyje apsilankę svečiai. Jie taip pat pridūrė negalėję neatkreipti dėmesio į vakarėlio svečius linksminusias dainininkes. Jos publiką džiugino daugiau nei valandą ir užkūrė linksmybes.

Įspūdingo vakarėlio akimirkos – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)