Merginos nuotrauka socialiniame tinkle sulaukė daugiau kaip tūkstančio reakcijų, tarp kurių netrūko paspaudimų „liūdi“, išreiškiančių neigiamą reakciją į paviešintą vaizdą.

Fotografo sekėjas Saulius, komentuodamas nuotrauką, rašė: „Retai naudoju griežtą retoriką, bet po paskutiniųjų įvykių, kai smurto proveržiai veržiasi tarsi iš gausybės rago, baigiasi mirtimis, kam patyčių kultūra labai pasitarnauja, tave, fotografe, pavadinsiu mėšlo krūva. Esi šios šalies gėda“. Šis įrašas sulaukė beveik 2 tūkstančių internautų palaikymo paspaudžiant „patinka“.

Nuotrauka, kurioje įamžinta apkūni mergina, sėdinti ant suolelio prie greitojo maisto restorano, ėmė plisti. Ja besidalydami feisbuko vartotojai negailėjo peikiančių žodžių bei ragino nustoti tyčiotis vieniems iš kitų.

Tiesa, pats fotografas dar bandė pašmaikštauti, kad tokio milžiniško populiarumo sulaukusi nuotrauka gali pasitarnauti merginai, esą gal susipažins su kažkuo, ras antrą pusę.

Kai kurie komentaruose ėmė dalytis skaudžiomis partirtimis, kurioms įtakos turėjo jų svoris. Dar kiti prašė V. Alesiaus ištrinti nuotrauką, tačiau ji iki šiol yra viešai matoma jo feisbuko profilyje.

Nors buvo ir tokių, kurie sutiko su autoriaus noru viešinti šią nuotrauką. Viena mergina, neslėpdama savo vardo, nuotrauką pakomentavo vienu žodžiu „kiaulė“.

V. Alesius jau anksčiau yra sulaukęs feisbuko vartotojų priekaištų. Ne visiems įtinka, kad Vilniaus gatvėje žmones fotografuojantis V. Alesius nuotraukas viešina be leidimo, dažnai nepagailėdamas ir kandžių prierašų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (228)