DELFI kalbintas Vytautas Mikaitis pasakojo, kad idėja sukurti tokį anonsą kilo vykstant į Kolumbiją.

„Su draugu rugsėjo mėnesį skridome į Kolumbiją ir visi, kam sakėme, kad skrendame ten, juokais prašydavo parvežti narkotikų arba pagalvodavo apie „Narcos“ serialą.

Prieš važiuodamas į kelionę nebuvau nieko apie jį girdėjęs. Po to teko pasidomėti, bet visos kelionės metu dar nebuvau matęs nė vienos serijos. Visą serialą pažiūrėjau tik grįžęs. Prieš tai buvome įsijungę tik anonsą. Taip išstudijavome „Narcos“ antro sezono anonsą ir nusprendėme, kad reikia padaryti trečio sezono savo versiją“, – pasakojo V. Mikaitis.

Vaizdo įrašo kūrėjas pasakojo, kad filmavimo darbai tetruko dieną, o montavimas – pusdienį.

„Sprendėme, kuris bus Pablo, o kadangi mano draugas Žilvinas kiek apvalesnio veido, tai tas vaidmuo teko jam. Susikišo pagalvę ir pieštuku nusipiešė ūsus, o aš buvau tas policininkas, kuris neva jį gaudo.

Mums buvo kiek nejauku, kad teko su tais ūsais vaikščioti po miestą. Iš pradžių manėme, kad Pablo yra „kietas“ Kolumbijoje, bet pakalbėjus su viešbučio administratoriumi, kuris pasakė, kad nėra kuo didžiuotis bei garsiai apie jį kalbėti, nes jis nėra toks didelis herojus, kaip gali atrodyti iš pradžių“, – sakė V. Mikaitis.

Pasidomėjus, kokiu tikslu buvo sukurtas puslapis feisbuke, kur ir patalpintas šis vaizdo įrašas, V. Mikaitis pasakojo, kad idėjos dar nėra tiksliai išgryninęs, tačiau „PravalTure“ ketina dalytis įdomiomis istorijomis iš savo kelionių.

„Pavadinimas toks gavosi, nes su kolega keliavome į Milaną ir apsigyvenome labai toli viešbutyje. Aš jį apkaltinau, kad jis blogai organizavo kelionę ir ėjome per visokius vieškelius, kaimus ir t.t. Tuomet sakiau, kad čia visiškas „PravalTuras“. Taip gimė ši idėja.

Esu buvęs 88 pasaulio šalyse, prifilmavęs daug įdomių istorijų ir pamaniau, kad reikia sukurti puslapį, kur galiu viską sudėti ir parodyti žmonėms.

Galbūt ateityje ateis toks momentas, kai žmonės norės keliauti visiškai kitaip, nei tai daroma per kelionių agentūras. Pirmiausia, tai noriu dalytis savo patirtimi ir parodyti, kad kelionės yra nuotykis, o ne kažkas patogaus, kai už tave viskas sugalvojama.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)