Moteris išplėtė modelių amžius ribas ir parodė, kad jos 1,76 cm. ūgis, ilgi sidabriniai plaukai ir tamsios gintarinės akys – tikras lobis, rašo ibtimes.com.au. Y. Rossi konkuruoja su modeliais, kurios tiktų jai į anūkes.

Ji gimė 1955 m., augo Viduržemio jūros saloje Korsikoje. Dirbdama modeliu gyveno ir dirbo Paryžiuje, Pietų Afrikoje ir Malibu. Didžiausias proveržis įvyko, kai jai buvo 45 m. ir kai ji gyveno Niujorke – tada buvo garsių dizainerių, kaip antai, Yves Saint Laurent ir Eileen Fisher, modelis.

Pavydėtina figūra – ne tik genai. Prancūzė, kuri turi jau du anūkus, teigė leidiniui „Sunday Times“, kad kartą per savaitę šveičia veidą alyvuogių aliejumi ir cukrumi, kasdien valgo avokadų, daugiausia valgo mėsą ir žuvį.

#iphone7plus #videoclip#nofilter#desert#hotspring#selfportrait#fashionmodelphotographer61 #

A photo posted by Yazemeenah Rossi (@yazemeenah) on Dec 31, 2016 at 8:43am PST

Kad palaikytų tonusą ir išsaugotų dailią figūrą, ji bėgioja, vaikšto, plaukioja su banglente, užsiima joga. Tiesa, Y. Rossi pabrėžia, kad labai svarbu nepersitempti sportuojant.

Įdomiausia tai, kad moteris paveldėjo ne vien jaunatviškus genus. Ji pradėjo žilti būdama 12 m., o sulaukusi 20-ies buvo visiškai žila.

A photo posted by Yazemeenah Rossi (@yazemeenah) on Jan 7, 2017 at 10:00am PST

„Niekada nedažiau plaukų, supratau, kad jie – didžiausias mano turtas“, – pasakojo Y. Rossi. Ji netgi atsisakė labai pelningo modelio darbo kosmetikos kompanijoje, nes jos paprašė nusidažyti plaukus.

Na, o savo vizitinę kortelę – išskirtinius plaukus – moteris puoselėja tepdama rapsų ir alyvuogių aliejumi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)