Khoudia Diop

Khoudia Diop yra devyniolikmetė iš Senegalo, kur visą gyvenimą buvo užgaliojama dėl savo unikalios odos spalvos, tačiau tai jos nesustabdė, ir ji pradėjo bendradarbiauti su grupe „The Coloured Girl, Inc.“, kuri skatina save mylėti ir vertinti įvairios kilmės moteris. Nuo tada Khoudia, kuri pradėjo dirbti modeliu nuo septyniolikos metų, užkariavo internetą savo įspūdingomis nuotraukomis ir „Instagrame“ turi daugiau nei 235 tūkst. sekėjų. Ji taip pat skatina žmones vertinti savo išskirtinumą: „Jeigu jums pasisekė ir esate kitoks, niekada nesikeiskite“.

Nikia Phoenix

Nors žmonės strazdanas sieja su baltaodžiais žmonėmis, jų turi visų rasių žmonės. Nikia išsiskiria dėl savo odos atspalvio ir natūralių plaukų. Tačiau išskirtinumas sukelia ir prietarų. Ši amerikietė tapo „Coca-Cola“ ir „Target“ reklamos veidu, ją vienoje kavinėje pastebėjo modelių paieškos specialistai. Šis susitikimas pakeitė jos gyvenimą, kuris iki tol buvo sudėtingas. Kaip pasakojo pati mergina, mokykloje su ja buvo elgiamasi kaip su kitokia.

„Juodaodžiai neturi strazdanų“ arba „ką čia vaidini baltąją“ – tai tik keli dalykai, kuriuos man yra tekę išgirsti“, – sakė ji. O stiprybės jai suteikia mastymas apie tai, „ką Martinas Lutheris Kingas arba Gandhi darytų tokiu atveju?“

Winnie Harlow

Winnie Harlow buvo ketverių, kai ant jos pilvo atsirado keistos baltos dėmės. Vėliau jai buvo diagnozuota baltmė, ir dėmių atsirado ant viso jos kūno – rankų, kelių, veido. Išskirtinę jos išvaizdą pastebėjo garsioji manekenė Tyra Banks ir pakvietė dalyvauti 21-ame realybės šou „America's Next Top Model“ sezone. Šiuo metu ji sėkmingai tęsia modelio karjerą.

Nastia Židkova

Nastia Židkova vadinama gražiausia albinose pasaulyje. Ji gimė Rusijoje 1996 metais. Ši jauna manekenė savo fotogeniškumu pakeitė mados ir grožio industrijos veidą Rusijoje. Nastia taip pat yra talentinga dainininkė ir jos dainų galima pasiklausyti „YouTube“ svetainėje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)