M. Obama pasirinko rožinio metalinio atspalvio „Atelier Versace“ suknelę, siūtą specialiai jai.

Michelle Obama (dešinėje)

K. Jenner per savo 21-ąjį gimtadienį taip pat puošėsi metalo spalvos suknele.

Kendall Jener

Nors M. Obamos ir K. Jenner vakariniai aprėdai ir skyrėsi stiliumi, juos abu vienija ta pati minėtoji tendencija, kuriai 2017 metais, panašu, neliks abejingų.

Tie, kurie domisi mada ir tuo, ką ant podiumų demonstruoja įtakingiausi dizaineriai, tokius pokyčius galėjo prognozuoti. Po pusiau perregimų, lengvučių, blizgių ir romantiškų suknelių, kurias siuvo „Versace“, „Balmain“ ir „Gucci“, natūraliai turėjo sekti kiek sunkesnis etapas, įrodantis, kad romantiškas juslingumas gali būti ir agresyvesnis.

Bella Hadid

„Chain-mail“ tendenciją 2017 metams jau prisijaukino „Balmain“, kurio kūrybos vadovas Olivier Rousteigas pristatė visą plejadą aukso, sidabro ir bronzos spalvų suknelių. Po kolekcijos pristatymo vykusiame vakarėlyje Kim Kardashian pasipuošė būtent tokia naują tendenciją atspindinčia suknele. Nuo naujos mados neatsilieka ir „Paco Rabanne“, „Versace“ ir „Gucci“.

Kim Kardashian

Nauja stiliaus tendencija netruko išpopuliarėti ir tarp modelių. Spalio pradžioje dvidešimtmetį šventusi modelis Bella Hadid pasirinko dviejų dalių „chain-mail“ Fannie Schiavoni ansamblį. Jos stilistė Elizabeth Sulcer – moteris, padėjusi pasirinkti abejingų nepalikusį derinį. „Sugrįžta jau primirštas stilius, jis išgyvena tikrą atgimimą. Tokie drabužiai pabrėžia figūrą, jie lengvi, patogūs, galima rinktis daugybę spalvų“, – pasirinkimą komentavo E. Sulcer.

Bella Hadid

Per „Victoria‘s Secret‘ dūzges tokiais drabužiais pasipuošė ir daugiau garsių E. Sulcer klienčių.

Gruodį pasirodymui „Saturday Night Live“ tokį aprėdą pasirinko ir Lady Gaga. „Manau, kad pats audinys labai prabangus ir gražus. Merginos tiesiog eina iš proto dėl „chain-mail“ suknelių. Jas labai smagu vilkėti, o ir nuotraukose atrodo šauniai“, – sako stilistė.

Lady Gaga

Paprastoms merginoms ir moterims, kurios taip pat norėtų išbandyti metalinius drabužius, stilistė pataria neperlenkti lazdos: „Galite eksperimentus pradėti su tokio stiliaus palaidine, tai nebūtinai turi būti suknelė. Svarbiausia gerai jaustis ir pasitikėti savimi. Juk jūs dėvite tą suknelę, o ne ji jus“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)