„YouTube“ svetainėje vos prieš kelias dienas paviešintas siaubo filmo 2016-ieji anonsas jau pasiekė beveik pusės milijono žmonių akis. Tiesa, filmas nebus kuriamas, tiesiog taip visus tragiškus įvykius reziumavo ir kelias minutes trunkančiame vaizdo įraše sutalpino internetinės televizijos „Friend Dog Studios“ kūrėjai.

Briano Hutherio, Beno Auxierio ir Setho Macci kurtas neegzistuojančio filmo anonsas prasideda 2016-ųjų sutikimu. Skaičiuojamos paskutinės sekundės iki Naujųjų. „Nauji metai, naujas namas ir nauji mes“, – ekrane džiaugiasi porelė.

Tačiau netrukus viskas pasisuka netikėta linkme. Mergina, įsikūrusi naujuose namuose, ima nerimauti. Vaikinas ją ramina, esą ji tik nepriprato prie naujos vietos, o pokalbio su draugu metu ji išgirsta, kad ir šį nuolat supa negera nuojauta. „Atrodo, kad aplink vyksta dalykai, kurių niekad nesitikėjai“, – sako jis.

Staiga ekrane ima keistis Prince'o, Davido Bowie ir Gane'o Wilderio nuotraukos.

„Vaikinai, jie nušovė gorilą“, – savo dar vienas herojus, primindamas skaudų įvykį, kai JAV zoologijos sode, mažamečiui įkritus į gorilos narvą, buvo nuspręsta žvėrį nužudyti.

Anonse taip pat primenamas ir mobiliųjų telefonų „Samsung“ skandalas. Vos pristačius „Galaxy Note 7“ telefonus paaiškėjo, kad besikraudami jie sprogsta. Vaizdo įraše telefonas sprogsta tiesiog merginos akyse.

Taip pat primintas ir „Brexit“ skandalas. „Žmonės bėga iš Europos“, – su siaubu akyse pranešė vienas anonso herojus. Keliuose filmuko epizoduose pasirodo ir po Donaldo Trumpo, išrinkto naujuoju JAV prezidentu, kauke pasislėpęs vaikinas.

Kad 2016-ieji primena siaubo filmą, internete imta kalbėti po to, kai metų pabaigoje jie nusinešė vieną po kitos garsenybės. Visai neseniai pasaulį paliko George Michaelas, po kelių dienų – princesę Lėją „Žvaigždių karuose“ įkūnijusi Carrie Fisher. Dukros netekties neišgyveno ir jos mama, legendinė aktorė Debbie Reynolds. Kitą dieną po Carrie mirties ją ištiko insultas.

Vaizdo įrašo pabaigoje į 2017-uosius palydi žodžiai, jog viskas tik prasideda.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)