Romantinės komedijos „Žaidimas nebaigtas“, kurios premjera dienos šviesą išvys kovo 18 dieną, aktoriai Edita Užaitė ir Nerijus Gadliauskas prieš filmavimo kamerą žaidė visame pasaulyje populiarų „Tiesos“ žaidimą, kurio taisyklės byloja, kad į užduotą klausimą žmogus privalo atsakyti tik tiesą, nepalikdamas nė menkiausios paslapties. Persikūniję į savo vaidinamus personažus – Margo ir Fabrisą – aktoriai atsakinėjo į visiems vyrams ir moterims aktualius klausimus: kaip jie vertina ištikimybę, kokią svarbą jų gyvenime užima meilė, ar būtina santykius įteisinti, kodėl santuokoje lengviau gyventi neturint jokių paslapčių.

Tokį žaidimą aktoriai žaidžia ir „Domino“ teatro spektaklyje „Diena be melo“ bei jo tęsinyje – romantinėje komedijoje „Žaidimas nebaigtas“. Tai, kas paaiškės žaidimo metu, gali iš esmės pakeisti visų dalyvių likimus ir galbūt net sugriauti suplanuotas pagrindinių herojų vestuves.

Smagų žaidimo rezultatą galite išvysti čia:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)