Kūrybinga tinklaraščio autorė bando įrodyti, kad suderinta apranga atrodo dar efektingiau, jei drabužių dydis miniatiūrinis.

Neseniai dvejų metukų sulaukusios dvynukės gimė per Heloviną. Jų mama Katie Stauffer yra tinklaraščio „Over Our Wall“ autorė. Svetainėje „Instagram“ skelbiamos derančiais drabužėliais papuoštų sesučių nuotraukos kaipmat patraukė interneto auditorijos dėmesį.

„Šią tradiciją tęsiu nuo pirmojo jų gimtadienio. Tada, artėjant Helovinui, taip pat parinkau keletą kostiumų. Idėja pasirodė tokia patraukli, kad šią veiklą galėjau tęsti ir po Helovino kas mėnesį nufotografuodama po nuotrauką, kol mergaitės neims protestuoti“, – pasakojo K. Stauffer naujienų svetainei „Huffington Post“.

Neretai K. Stauffer parinkti kostiumai yra užuomina į aktualius įvykius. Štai kodėl dvynukės buvo aprengtos Hillary Clinton ir Donaldo Trumpo amplua primenančiais drabužėliais ar garsiomis seserimis Kardashian.

Mergaičių mama pabandė atkartoti ir „Netflix“ tinklu transliuojamo serialo „Stranger Things“ personažų įvaizdį.

Žvelgiant į nuotraukas nekyla abejonių, kad jų autorei įkvėpimo nepritrūks dar ilgą laiką:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)