Henry Rodriguezo iš Karakaso veidas per kelerius metus buvo keistas kelis kartus ir dabar jis primena Kapitono Amerikos komiksų herojų. Iš pradžių vyrui, kuriam dabar 37 metai, buvo juodai tatuiruotos akys, vėliau į galvą įdėti implantai, o paskui teko iškęsti skausmingą dalies nosies pašalinimo operaciją, rašo dailymail.co.uk.

Raudonoji kaukolė pirmą kartą minima 1947 metais kaip Kapitono Amerikos amžinas priešas. Naujausias jo pasirodymas – 2011 metų filme „Kapitonas Amerika: pirmasis keršytojas“ („Captain America: The First Avenger“), kuriame jį vaidino Hugo Weavingas.

Komiksų herojus Red Skull

„Norėčiau pažymėti, kad esu kilęs iš labai nuosaikios, tradicinės šeimos, – aiškina H. Rodriguezas. – Mano šeimai nebuvo lengva priimti mano gyvenimo būdą, tačiau net ir tokiu atveju jie yra mano šeima ir dalis manęs. Mano sūnui Aaronui Rodrigo treji metai. Jeigu jis priima mane ir mane myli, man vienodai, ką pasakys kiti žmonės. Man svarbu, kad būčiau laimingas ir priimčiau save. Mes visada būsime teisiami“.

Kai susitiko su iš medicinos mokyklos išmestu Emilio Gonzalezu, kuris specializuojasi tatuiravime ir išskirtinėje kūno chirurgijoje, H. Rodriguezas suprato, kad tai jo šansas: „Su tatuiruotėmis ar be jų, su implantais ar be jų – mes visi esame tokie patys ir esame vieninteliai, kurie galime pasiekti tai, ko norime“.

H. Rodriguezui dėl savo išvaizdos pokyčių teko susidurti su išankstiniu nusistatymu, tačiau jis tikina, kad vienintelis jam svarbus dalykas – jo šeima.

„Nuo vaikystės man visada patiko tai, kas kitoniška, ekstravertiška, esu komiksų fanatikas ir man patinka „Marvel“ pasaulis. Dėl šios priežasties nusprendžiau būti tuo, kuo šiandien esu ir jaučiuosi gerai. Tai svarbiausias dalykas, – savo apsisprendimą aiškina vyras. – Pradėjau šį projektą maždaug prieš septynerius metus. Norėjau tapti šiuo nuostabiu komiksų veikėju, kuriuo iš tikrųjų žavėjausi nuo vaikystės. Jaučiausi taip, tarsi būčiau panašus su šiuo veikėju asmenybės ir požiūrio prasme. Svarbu paminėti, kad vienintelis dalykas, kuris mus skiria – nacių ideologija. O kalbant apie jo fizinę išvaizdą, mane visada traukė ta unikali forma, jo ekstravertiška asmenybė ir unikalumas“.

Pasak jo chirurgo, prieš visas operacijas H. Rodriguezui teko atlikti kelis fizinius ir psichologinius testus. Kad įgautų Raudonosios kaukolės išvaizdą, H. Rodriguezas buvo „gražinamas“ 130 valandų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)