Iki paryčių trukusioje šventėje šėlo gausus būrys sostinės stileivų ir kviestinių svečių. Nei jie, nei už baro dirbę kokteilių ruošimo profesionalai neatsispyrė ketvirtojo dešimtmečio ritmams ir melodijoms. Vieni trypė šokių aikštelėje, kiti – net ir plakdami kokteilius.

Už puikią atmosferą ir šiais laikais vis dažniau pasigendamą jaukų, akustinį džiazą baro svečiai nepaliaudami dėkojo svingo karalieniems iš „The Ditties“ – Veronikai Čičinskaitei-Golovanovai, Rūtai Švipaitei ir Ugnei Bakanauskaitei.

Pasak „Papparazi“ šeimininkų, kurie šventės ašimi pasirinko svingo muziką, ketvirtasis dešimtmetis ir dabartinis laikotarpis turi šiokių tokių panašumų.

„Kaip ir tuomet, taip ir dabar pasauliui ramybės neduoda ekonomikos svyravimai bei politiniai nesusipratimai. Tačiau kad ir kaip būtų paradoksalu, tais nelengvais laikais gimė vienas nuotaikingiausių muzikos žanrų – svingas.

Tai puikus priminimas apie žmogaus atsparumą ir jo gebėjimą neprarasti vilties. Juk kartais viskas ko reikia – tai tik šiek tiek užsimiršti ir atsipalaiduoti“, – apie laikmečių paraleles po šventės kalbėjo baro įkūrėjai.

Įsimintiniausias svinguojančio vakaro akimirkas pamatyti galite nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją