Šią žinią antradienį vakare paskelbė popietinis „ZIP FM“ šou „LIVE: Orijus ir Simona Bandita“.

„Nuolat ieškome įdomių, pasaulyje ką nors nuveikusių lietuvių, juos kalbiname radijo eteryje. Vakar gavome žinių, kad lietuvis tapo žvaigžde Ispanijoje, o gal net ir visoje Pietų Amerikoje, kur labai populiari ispaniškai dainuojanti Shakira“, - sako vienas laidos vedėjų, žurnalistas Orijus Gasanovas.

Viena garsiausių planetos dainininkių Shakira kurdama vaizdo klipą naujausiam savo hitui „Chantaje” į komandą pasikvietė lietuvį Marių. Septynerius metus dirbantis ir gyvenantis Barselonoje lietuvis klipe atsidūrė tarp pagrindinių herojų.

„Esu šokėjas ir aktorius, dažnai tenka dirbti tarptautiniuose projektuose, mane kviečia ne tik į vaizdo klipus, bet ir į didelius filmus“, - radijo eteryje prisipažino vaikinas. „ZIP FM“ klausytojams emigrantas papasakojo, kad į klipo filmavimą jį pakvietė pažįstama choreografė.

„Nebuvo jokios atrankos, jokio konkurso, tiesiog jai pasirodė, kad esu tinkamiausias šitam vaidmeniui. Pakvietė, aš sutikau ir viskas, esu klipe”, - džiaugėsi Marius, nusifilmavęs šokantis šalia Shakiros.

Anot, neeilinį vaidmenį gavusio lietuvio, garsi dainininkė – labai draugiškas žmogus. Filmavimo aikštelėje nebuvo jokios arogancijos, Shakira elgėsi taip pat, kaip ir kiti ten dirbę žmonės. „Negaliu jos pavadinti pasikėlusia, nes ji labai miela“, - „ZIP FM“ eteryje dainininkę gyrė jis.

Per pirmąsias dvylika dienų nuo klipo įkėlimo į „Youtube“ vaizdo įrašų platformą jį peržiūrėjo daugiau, nei 50 milijonų žmonių, o daina „Chantaje” tapo vienu grojamiausių šių dienų hitu radijo stotyse visame pasaulyje.

Vaizdo klipas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)